Korvien ja hännän telakointi pitbulleille
Nykyään monet pitbullien omistajat leikkaavat edelleen korvia pitbulleille. Vaikka se on lailla kiellettyä EU-maissa, ellei korvan leikkaus ole tehty lääketieteellisistä syistä. Esimerkiksi korvavamman tai korvien kärkien paleltuman vuoksi.
Pit bull häntää ei ole telakoitu ollenkaan. Sitä ei koskaan sisällytetty rotustandardiin. Voit keskustella pitbull-pennun kasvattajan kanssa siitä, voidaanko korvat leikata. Mutta pitbull-hännät eivät ole telakoituja, se on varmaa.
Uskotaan, että leikatut korvat kärsivät vähemmän koirataisteluissa. Että niitä on helpompi hoitaa, jos on välikorvatulehdus ja muita «satuja». Tämä ei ole totta. Ero leikattujen pitbull-korvien ja leikkaamattomien pitbull-korvien välillä on vain itse telakoinnissa. Tällä hetkellä tämä on vain omistajan toive.
American Pit Bull Terrier -kennel Dognik Bullsissa voimme auttaa tulevan pennun korvien leikkaamisessa. Mutta me emme tue sitä. Henkilökohtaiset pitbullimme on irrotettu. Jos haluat ostaa meiltä pitbullin pennun ja pyytää telakointia (eli mennä vastoin lakia), meillä on oltava hyvät syyt uskoa tällaiseen päätökseen. Pitbullin korvien telakoinnin hinta on kolmasosa pennun hinnasta.
Jos haluat Dognik Bullsilta telakoidun pitbullin, odota pentujen keskihintaa 1500 euroa ja telakoinnissa vähintään 500 euroa.
Esimerkkejä Dognik Bullsin kiinnitetyistä pitbull-korvista:


Osta pitbull-pentu ja keskustele pitbull-korvien leikkaamisesta:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166