Кученца American Bully 2024


Големият и известен разсадник за американски були “Dognik Bulls” ще има 3 котила кученца през 2024 г.
Очакваме кученца American Bully от типа «покет», «класически», «стандартен». Всички кученца ще имат ABKC родословие, всички ваксинации, регистрирани микрочипове, европейски ветеринарни паспорти, договори за покупко-продажба на чистокръвни животни. Освен това предоставяме инструкции за правилното отглеждане и възпитание на кученце American Bully от нашия развъдник Dognik Bulls. Това ще ви помогне да не правите грешки при отглеждането на вашето куче, защото сме събрали цялата необходима информация в едно голямо ръководство. Само ние даваме тази информация; други развъдчици на American Bully не го правят. Ние се грижим за нашите кученца American Bully и след продажбата.
Всички родители на бъдещите ни кученца са здрави, активни, прекрасни американски хулигани. Вече имахме кученца от две от тези три майки. Тествани са от потомство. Те ни дадоха отлични, здрави, подходящи за семейството American Bullies. Които радват своите собственици по цял свят. Те също така се представят и печелят на изложби от ранговете на ABKC и FCI (в държави, където партньорите на FCI приемат American Bullies на национално ниво).
Пролетта на 2024 г. очакваме кученца от майка им от “класическия” тип. Нейният псевдоним е Dognik Bulls Soo-Ah. Очакваме кученца от типа «класически» и «стандартен». Цената на кученце със стандартен цвят (люляк, червено, синьо) е 2000 евро. Цената на трицветно кученце (син трикольор или лилав трикольор) е 2500 евро.
Снимки на Dognik Bulls Soo-Ah:
American bully kennel
Лятото на 2024 г. очакваме кученца от майка им тип “покет”. Нейният псевдоним е Dognik Bulls Lilibeth. Донесен от Русия. От нея очакваме кученца American Bully само от типа “покет”. Очаквани цветове: синьо и лилаво, червено с червен нос (цената на тези кученца е 2000 евро). А също и син трикольор и лилав трикольор (цената на тези кученца е 2500 евро).
Снимка от Dognik Bulls Lilibeth:

Лятото на 2024 г. очакваме кученца от майка им тип “стандарт”. Псевдоним: Valor Inter Plata Afelia Diamond. Тя е донесена от Русия, но родена от вносни родители — Испания и САЩ. Кученцата ще бъдат тип „стандарт” и „класик”. Очакваме да се раждат само люлякови (2000 евро) и люлякови трикольорни (2500 евро) кученца американски побойници.
Снимка на Valor Inter Plata Afelia Diamond:

Всички мъжки, съчетани с нашите кучета, са момчета от най-висока класа. Развъждаме само здрави кучета. Ние не развъждаме кучета с куцота, възпалени стави или изключително скъсени муцуни. Ние се грижим за здрави кученца American Bully. В нашия развъдник “Dognik Bulls” не можете да си купите смешно кученце с чип нос и криви крака с много малки размери (което означава в зряла възраст). Ние сме против отглеждането на такива „американски хулигани“. Всичките ни кучета се разхождат много (и не просто лежат под климатик през лятото, като американските хулигани с къси носове и къси крака от лошо отглеждане на кучета), плуват и тичат. През зимата и лятото. Ще притежавате не само красиво, но и много здраво и издръжливо куче. А това е много важно за породата American Bully.
Нашите американски хулигани живеят във Финландия, България, Дания, САЩ, Украйна, Русия, Беларус, Литва, Латвия, Естония, Швеция, Чехия, Холандия, Дания, Великобритания, Ирландия, Испания, Италия, Полша, Белгия, Шотландия, Германия , Австрия, Франция, Румъния, Швейцария.
Имате страхотен шанс да закупите вашето кученце American Bully през 2024 г. Пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Доставка на кученца American Bully 2024 до всеки град и държава. Доставката се заплаща отделно според разстоянието и начина на предаване на кученцето — лично с кола, с лицензиран животновъд, със самолет.

Кученца American Bully 2024