Кученца American Bully купете от развъдник


Кученца се очакват в American Bully Kennel “DOGNIK BULLS”. Раждането на кученцата American Bully е началото на юни 2024 г.
Мама: Dognik Bulls Lilibet. Донесен от Русия. Няма породни генетични заболявания. Дружелюбен, активен, много пъргав американски побойник. Напълно отговаря на стандарта на породата. В тип «pocket». Живее в нашия развъдник, заедно с други кучета. Ходи всеки ден с едногодишното ни дете и съседските деца.

Баща: Чау Ли Ива Сан Атилус. Донесен от Русия. Няма породни генетични заболявания (тествани за: дегенеративна миелопатия, хиперурикозурия, невронална липофусциноза тип 4, невронална липофусциноза тип 10, атрофия на ретината тип 1, атрофия на ретината тип 2). Титли: Шампион на Латвия, Голям шампион на Беларус. Победител в „Bully Show-2023“. Много дружелюбен мъж. Абсолютно лоялен към непознати, към други кучета, към деца. Има балансирана нервна система.
Какво трябва да знаете преди да закупите кученце American Bully от развъдник DOGNIK BULLS?
Първо. Ние се грижим за всички наши кученца и за нас е важно в какви семейства отиват. Затова, когато общувате с представител на детска градина, моля, разкажете ни за себе си. За вашия опит с кучета (дори и да нямате такъв, разкажете ни и за него). Колко голямо е твоето семейство? Някой в ​​семейството има ли алергии?
Второ. Всички наши кученца American Bully отиват при нови семейства с пълен комплект документи. Всяко кученце ще бъде обезпаразитено поне три пъти. Ще бъде ваксинирано (една ваксина, ако кученцето напусне след 8 седмици и 3 ваксини, ако кученцето напусне след 12 седмици). 3 ваксини са пълен набор от ваксинации. В зависимост от страната ви на пребиваване, една ваксина може да е достатъчна, за да може вашето кученце да отиде при ново семейство, или може да се наложи да получите и трите. Разбираме, че искате да вземете вашето кученце American Bully възможно най-скоро. Затова ще ви разкажем за правилата във вашата страна и ще предложим най-удобния вариант. Всички кученца са с микрочип и регистрационни документи. Всички кученца ще имат европейски ветеринарен паспорт. Всички кученца се продават с договор за покупко-продажба. Бонус от развъдника: предоставяме ръководство с инструкции от 20 страници за правилното отглеждане, хранене и възпитание на кученце American Bully. Той ви казва какво можете и какво не можете да правите с вашето кученце. Как и на какво да го науча. С какво да храним и колко често. Като цяло съдържа отговори на всички основни въпроси, които може да имате през първата година от живота на вашето кученце.
трето. Какъв цвят и вид ще бъдат нашите кученца American Bully? Чакаме кученца основно от типа «джоб», може би малко кученца ще бъдат от «класическия» тип. „Класическият“ тип е куче, което е малко по-високо и с по-лека костна структура. Очакваме кученца American Bully само в син трикольор и обикновен син цвят.
Четвърто. Каква е цената на кученце American Bully от развъдник DOGNIK BULLS? Тъй като това е разплод, това означава, че мъжкият, от който ще се родят кученцата, не е от нашия развъдник. Това са допълнителни големи разходи за пътуване, плащане за чифтосване, самото чифтосване и подготовка на допълнителни документи. Цената на кученце American Bully ще бъде 3000 евро. Депозит за резервация на кученце — 500 евро (включен в общата цена на кученцето). Резервационният депозит се заплаща при запазване на кученце (по право на избор: първи или втори избор на мъжко/женско) или след раждането на кученцата, ако към момента на раждането има все още незаписани кученца. Обикновено някои кученца American Bully вече са резервирани преди раждането. Затова се консултирайте със семейството си, решете какво искате: момче или момиче и ни пишете, за да си запазите прекрасно кученце American Bully.
Пето. Ние доставяме нашите кученца по целия свят. Обикновено това е лично предаване, но понякога и с куриер. Или можете да дойдете в развъдника, за да вземете лично вашето кученце American Bully. Радваме се да се запознаем с вас, ще покажем майката на кученцата и вие лично ще се убедите колко идеално е това куче. Нашите американски хулигани живеят в 26 страни по света. Нашият опит в доставката на кученца е огромен.
За закупуване на кученце American Bully от развъдника ни пишете:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Снимка на родители на американски булли кученца  заедно:

Купете кученца American Bully от развъдник, кученца American Bully, резервация American Bully, American Bullies 2024, купете кученце Bully, цена American Bully, кученце American Bully цена, кученце American Bully цена от развъдник, купете синьо American Bully, купете си син трикольор American Bully