Кученца American Bully

Кученца American Bully
Продавам кученца American Bully, развъдник Dognik Bulls. Работим от 2011 г., много богат опит в кинологията и развъждането. Нашите кучета живеят в 20 страни по света. Собственик на развъдник: дипломиран кинолог-развъдник, лекар.
Вече налични: 2 момичета тип «pocket bully» (лилаво и синьо). 2 люлякови момчета в стандартен тип були. 4 лилави момичета в стандартен тип були.
Кученцата се раждат от две разплодни двойки. Родителите са донесени от Америка, Испания, Русия.
Снимки на кученца American Bully:


Мама на кученца American Bully в тип «poceket»:


Майка на кученца American Bully в стандартен тип:


Всички кученца са обезпаразитени три пъти. При преместване в нови домове имат ваксинации, европейски ветеринарен паспорт, микрочип и регистрация в Европейската база данни за животни, родословие ABKC. Бележка за първата година от живота за хранене, образование, антихелминтици, лечение на бълхи и кърлежи, дирофилариаза.
Кученцата се отглеждат в гората, на екологично чисто място. Те вече се разхождат в двора, сприятеляват се с други кучета от развъдника, общуват с деца и хора. Много контактни, любезни, смели кученца на American Bully. Напълно социализирани за възрастта си. Те много обичат хората, отиват в ръцете на всички, с удоволствие се запознават с всичко ново и изследват нови територии.
Родителите на кученцата са здрави кучета, нямат атаксия (генетично заболяване на американските були). Нямат алергии.
Цената на едно кученце е 2000 евро. Доставката на кученце се заплаща отделно. Можете да дойдете в нашия развъдник за вашето кученце и да го изберете лично. Или можем да ви помогнем да изберете кученце чрез видео връзка и снимки. И ние ще помогнем с доставката до вашата страна. Изпращаме кученца по целия свят.
Ако искате да закупите кученце American Bully, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls