Кученца питбул OFRN и Jumbo купуват


Уникална възможност да закупите кученце американски питбул териер от кръвните линии Old Family Red Nose и Jumbo в едно кученце. Познавачите на породата американски питбул териер разбират какво имам предвид. Ще ви кажа повече за начинаещи.
В развъдника за американски питбул териери “ДОГНИК БУЛС” са отгледани две топ кучета. Официална регистрация на развъдника в ADBA-American Dog Breeders Association. Най-старата организация, занимаваща се със записване и регистриране на родословия на американски питбул териери. Кученцата ще се родят през юни 2024 г. В момента има възможност за запазване на втори избор за момче и първи избор за момиче.
Бащата на бъдещите кученца: Millers Wild Storm. Победител в четири специализирани шоута в няколко държави подред! Специализираните изложби са изложби, на които се събират само питбули. От 50 до 110 питбула наведнъж. Нашият Millers Wild Storm спечели сред всички. Разбира се, той печелеше и на редовни киноложки изложби, където има много различни породи кучета. Той също така спечели най-доброто куче в изложбата и титлата Шампион на породата, Клубен шампион, Юношески шампион и Възрастен шампион. Участва в спортни състезания от 4,5-месечна възраст и също печели. Победител в състезания за питбули и щабове: висок скок, спрингпол. Многократен победител в състезания по теглене на кучета. Като цяло, много устремен, хазартен, напорист американски питбул териер. Роден във Флорида, Съединени американски щати. В развъдника за американски питбул териери “Real Deal Chocolates”. Майка му е шампион по системите ADBA и UKC. Също така има американски спортни и тренировъчни заглавия: IDTT, DHT, ID3, ID5, IDWP3, IDWPCH. Тя също е американски шампион и американски голям шампион по теглене на тежести (кучешко вдигане на тежести). Бащата е титулуван в ADBA. Също така има спортни и тренировъчни заглавия: IDTT, DHT, ID3, ID5.
Майка на бъдещите кученца: Dognik Bulls Anksunamun. Донесени от разсадник Зорба, който се намира в България. Това ще бъде последното й кучило кученца в нашия развъдник. След това тя ще прекрати кариерата си на продуцент и ще се пенсионира. Той ще се разхожда с нас из горите, ще лети с нас по света и ще продължи да се радва на живота. От нея вече получихме няколко идеални кучила американски питбул териери. Тези кученца са последните по рода си. А те са много ценни за нашия развъдник за питбули. Напълно прегледан от ветеринарен лекар преди заплождане. И също така разполага с тестове за липса на генетични заболявания, характерни за породата американски питбул териер.
Цената на кученцата е 1800 евро или 2000 долара. Всички кученца получават ранна социализация в развъдника: запознаване с непознати, деца, различни повърхности, кола, улица, гора, поле. Всички кученца тръгват обезпаразитени, ваксинирани, със заверен преглед от ветеринарен лекар, с европейски ветеринарен паспорт, с регистриран микрочип, с ADBA родословие. Доставка по целия свят, до всеки континент.
Изпратете ни имейл, за да обсъдим резервация или закупуване на кученце американски питбул териер:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ваша Вероника Войтовска. Собственик на най-добрия развъдник за американски питбул териери “DOGNIK BULLS”. Семеен доктор. Експерт водач на кучета. Психолог по животните.

Купете кученца OFRN питбул, купете кученца Jumbo питбул, купете кученце питбул, купете кученце американски питбул териер, развъдник Real Deal Chocolates, Millers Wild Storm, Dognik Bulls Anksunamun