Кученца питбул
Продавам кученца американски питбул териер, развъдник Догник Булс. Налично 1 червенокосо момче с червен нос. 1 червенокосо момиче с червен нос и шоколадова маска на лицето. Цената на едно кученце е 1500 евро. Възраст — 10 седмици. Готови за нанасяне в нови жилища. Има доставка до страни и градове (нашите кучета живеят в 20 страни по света). Практикуваме и лично идване на новите стопани за тяхното кученце. Показваме на всички кученца, че са здрави и активни. Представяме родителите, техните постижения в изложби и спортни състезания, в обучението.
Родители на кученца питбул:


Бащата е докаран от САЩ — Millers Wild Storm aka Castle. Заглавие в спорта и изложбите. Линия Old Family Red Nose.


Майката е докарана от Дагестан — Догник Булс Индиана. Линия Red Alert.


Снимка на кученца питбул


Всички кученца живеят в къща в гората, разхождат се ежедневно, свикнали са със сняг, постоянно дишат чист въздух. Те имат силни лапи, тъй като ходят добре и ядат супер премиум храна (hills puppy агнешко и ориз). В развъдника кученцата общуват с други кучета, играят с децата на нашите съседи и преминават пълноценно първоначалната социализация на кученцето. Не се страхуват от силни звуци, фойерверки, непознати, коли и др. Кученца с истински характер на питбул, както можете да видите във видеото: те висят, играят безстрашно, държат хватка, упражняват натиск и карат. Разкошни, чистокръвни кученца питбул. В момента няма аналози на това чифтосване в близките страни. Висококачествени кученца питбул. Родителите нямат алергии или други здравословни проблеми. Мама и тати със стабилна психика, адекватни кучета.
Кученцата питбул се придвижват в домовете си с ваксинации по възраст, ветеринарен европейски паспорт, микрочип, регистриран в Европейската база данни за животни, родословие ADBA (Асоциация на американските развъдчици на кучета — най-старата и най-голямата, надеждна организация за регистриране на чистокръвни кученца питбул в свят).
За да закупите кученце питбул от развъдник Dognik Bulls, напишете:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls