Кучето дъвче всичко, животински психолог онлайн

Cynolog Veronika Voitovska on radio

Вашето куче разрушава дома ви? Дъвче ли мебели, обувки, стени? Въпреки че знае със сигурност, че това не може да се направи? Купувате й различни топки и играчки, но вашето куче не се интересува много от тях? Добрата новина е, че може да се справим.

Аз, Вероника Войтовска, мога да ви помогна. Накратко за мен: общопрактикуващ лекар (в медицината от 2008 г.). Сертифициран животински психолог (от 2024 г.). Сертифициран водач на кучета (от 2019 г.). Сертифициран за хуманно отношение към кучета, управление на развъдници в Европейския съюз, първа помощ на животни (от 2024 г.). Съдия на състезанието по дърпане на тежести. Съдия на изложби на американски питбул териер в Европа. Дипломиран специалист по общ и спортен масаж от 2009г. Основател на ТМ “Dognik” — спортно оборудване за кучета (от 2013 до 2019 г.). Редовно посещавам практически офлайн обучения и семинари по послушание и спортно обучение. Собственик на голям европейски развъдник за сериозни породи кучета (американски питбул териери и американски хулигани) — “Dognik Bulls” (от 2011 г.). Предоставям онлайн консултации като зоопсихолог. Не онлайн обучение, не курсове за обучение на кучета. Ще открия основната причина за нежеланото поведение на вашето куче и ще помогна да го коригирате. Вашето куче дъвче ли мебели? Вашето кученце дъвче ли стени? Нека изключим (или потвърдим) липсата на макроелементи и микроелементи, необходими за тялото на кучето. И тогава ще правим животинска психология онлайн. Предлагам 30 минутна консултация. Тук ще обсъдим всички основни точки на нежеланото кучешко поведение, както и какво искате да постигнете. Ще ви кажа стъпка по стъпка как да направите това във вашата ситуация. Например вашето запитване: кученце влачи обувки на леглото, докато никой не е вкъщи. Или: кучето дъвче стените и когато се опитате да го прогоните, се държи агресивно. Познанията ми за нормалната и патологичната физиология на хората и кучетата ще помогнат да премахна всички съмнения (или да потвърдя), че причината за поведението е здравословното състояние на кучето. И след това, въз основа на рефлексите, инстинктите и поведението на всяко куче, решавайте проблема му като зоопсихолог. Имам богат практически опит в решаването на различни поведенчески проблеми при кучета Цената на една консултация е 50 евро за 30 минути. Консултациите се провеждат чрез zoom или skype. Преди видеообаждането ми описвате проблема си и ми изпращате видеозапис на проблема (ако е възможно).
За да поръчате онлайн консултация със зоопсихолог, пишете ми:
Имейл: dognikb@gmail.comInstagram: dognikbulls
Давам консултации само на английски или руски език.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika Voitovska
Психолог за животни онлайн, онлайн консултация с психолог за животни, куче дъвче мебели, куче дъвче стени, поведенчески проблеми при кучета, психолог за животни.