Kuinka adoptoida pitbullterrieri Espanjasta. Todellisuus


Olet päättänyt adoptoida pitbullterrierin. Olet kuullut, että Espanjassa on monia amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä adoptoitavaksi.
Olen periaatteessa läheistä sukua sekä espanjalaisille pitbullterriereille että puhdasrotuisille amerikkalaispitbullterriereille Euroopassa. Siksi kerron sinulle kaikki Espanjan pitbullterrierin adoptoinnin edut ja haitat.
Ensimmäinen asia, joka sinun on ymmärrettävä. Puhdasrotuiset pit bullterrierit (jonka sukutaulu) päätyvät hyvin harvoin suojiin Euroopassa yleensä. Kyllä, he voivat päästä sinne huonon omistajan takia, mutta tämä on harvinaista. Eli Espanjassa sinulle tarjotaan adoptoitavaksi koira, joka näyttää pitbullilta. Mutta hänen äitinsä tai isänsä voi olla minkä tahansa muun rotuinen koira ja hänen isoäitinsä voi olla sekalainen. Siksi et voi ennustaa, että tällainen koira käyttäytyy kuin todellinen amerikkalainen pitbullterrieri. Eli se on aktiivisuutta, jännitystä, rakkautta ihmisiä ja lapsia kohtaan. Toinen tärkeä kohta. Juuri Espanjassa on erittäin vakavia lemmikkieläinten kasvattamista koskevia lakeja. Nämä ovat erityisiä koirien pitoa koskevia vaatimuksia ja määräyksiä, yksityisten yritysten (autonomo) avaamista verojen maksamiseen, Espanjan hallitukselta luvan saamista koirien kasvattamiseen. Lisenssin saaminen on erittäin vaikeaa. Siksi Espanjassa ei käytännössä ole amerikkalaisten pitbullterrierien kasvattajia. Tunnen vain kaksi koko Espanjassa.
Seuraavaksi, kun löydät koiran, josta pidät, sinun on täytettävä hakemus. Kysely sisältää kysymyksiä perheestäsi, asuinpaikastasi (talo tai asunto), onko sinulla muita eläimiä ja onko sinulla lapsia. Useimmiten juuri tässä vaiheessa ihmisiltä evätään Espanjan pitbullin adoptio. Niitä annetaan vastahakoisesti lapsiperheille (koska nämä koirat eivät itse asiassa ole pitbulleja, vaan mestizoja, joilla on tuntematon psyyke). He ovat myös haluttomia antamaan ihmisille, joilla ei ole kokemusta pitbulleista tai staffordshiren terriereista.
Seuraavaksi yksi tärkeimmistä kohdista on henkilökohtainen vierailu. Jos olet Espanjassa, voit tulla tarhaan tapaamaan pitbullterrierin. Jos asut toisessa maassa, tämä ei ole mahdollista. Joko he kieltäytyvät sinusta tai he vaativat, että tulet tapaamaan heitä. Tämä on erittäin sopiva kohta, se on todella tarpeen. Laske kuinka paljon lentää Espanjaan ja takaisin.
Seuraavaksi sinun on maksettava esimerkiksi «korvaus turvakodista poistumisesta». Tämä on useita satoja euroja. Näitä ovat suojatyöt, mikrosirut ja pitbullterrierien rokotukset.
Jos turvakoti ei ole keskuskaupungeissa, kuten Madridissa, Barcelonassa jne., maksat myös kuljetuksen suurkaupunkiin. Eikä turvakodilla ole oikeutta olla siellä Espanjan tiukkojen lakien mukaan. Ne voivat sijaita vain ihmisrakennuksista kaukana olevilla alueilla, joilla on suuria rajoituksia. Maksat siis muutama sata euroa enemmän kaikesta tästä kuljetuksesta. Muuten, Espanjan lakien mukaan jopa koirien kuljetuksen tarhasta on oltava erityistä. Se ei voi olla vain kenenkään vapaaehtoisen henkilökohtainen auto. Vaikka täällä monet eivät noudata tätä lain kohtaa.
Espanjalaisen kasviston ja eläimistön tuntevana ihmisenä minun on varoitettava sinua. Lähes kaikki Espanjan tarhoissa olevat koirat (ja amerikkalaiset pit bullterrierit ja muut rodut) kärsivät leishmaniaasista. Tämä tauti tarttuu koiriin hyttysten puremien kautta. Hän on parantumaton. Voit säilyttää kehon vain remissiotilassa. Mutta useita kertoja vuodessa tulee pahenemisvaiheita. Hoito on erittäin kallista. Valmistaudu tähän. Tämä tauti on yleinen Espanjassa, Italiassa ja osissa Ranskaa.
Muista, että pitbullterrieri ei aina päädy tarhaan ja adoptoi välittömästi. Joskus koirat elävät siellä kuusi kuukautta, vuotta, kaksi vuotta. He sopeutuvat tarhaan ja heidän on vaikea perheessä. Ja se on vaikeaa myös mahdollisille omistajille. Koiralla on omat tapansa. Esimerkiksi ulvominen kello 2 yöllä. Kärsi eroahdistuneisuudesta ja niin edelleen.
Sinun on ymmärrettävä, että jos haluat adoptoida pitbullterrierin Espanjasta, se ei ole helppoa. Ja erittäin kallista. Itse asiassa pelastat koiran hengen. Mutta hän ei ole pitbullterrieri todellisuudessa.
Ihmisenä tuen sinua ja autan sinua ottamaan yhteyttä oikeisiin turvakotiin Espanjassa. Mutta jos et ole valmis kaikkiin näihin vaikeuksiin, osta vain amerikkalainen pitbullterrieri pentu. Aito, sukutaululla. Kasvata hänet sinulle sopivaksi lapsuudesta lähtien ja elä onnellisina.
Pitbullterrierikennelistäni «Dognik Bulls» voit ostaa pennun. Ota yhteyttä niin keskustellaan kaikista yksityiskohdista. Toimitamme koiria kaikkialle Eurooppaan, Amerikkaan, Brasiliaan ja Kanadaan.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Kuinka adoptoida pitbullterrieri Espanjasta, pitbullterrieri Espanja adoptoitavaksi, pitbullterrieri espanjalaisesta tarhasta