Kuinka esitellä vastasyntynyt vauva ja koira


Hei, nimeni on Veronika Voitovska. Olen koirien asiantuntija, lääkäri, koirien näyttelyiden ja urheilukilpailujen tuomari, zoopsykologi ja suuren eurooppalaisen vakavien koirarotujen «Dognik Bulls» (amerikkalaiset pitbullterrierit ja amerikkalaiset kiusaajat) omistaja. Minulla on henkilökohtaisesti 10 pitbullia ja 5 amerikkalaista kiusaajaa. Ja myös lapsi, naapureiden ja tuttavien lapset, jotka jatkuvasti leikkivät ja ovat tekemisissä koiriemme kanssa.
Autan jatkuvasti esittelemään eri rotuisia koiria vastasyntyneille vauvoille. Kerron sinulle myös kuinka se tehdään.
Sinun on ymmärrettävä, että jokainen koira voi vahingoittaa vastasyntynyttä, joka painaa 2-4 kg, yksinkertaisesti astumalla vahingossa sen päälle. Siksi sinun on työskenneltävä koiran kanssa, vaikka se ei olisi aggressiivinen, mutta erittäin ystävällinen. Ja aloita työskentely ennen synnytystä. Silloin sinulla ei ole aikaa eikä energiaa. Ja ehkä haluaa, olet väsynyt synnytyksen jälkeen. Tiedän perheitä, joissa he yksinkertaisesti luovuttivat koiransa. Mutta tämä ei ole ratkaisu nykyaikaiselle riittävälle ihmiselle.
Koira on elävä olento ja on kiinnostunut lapsesta. Siksi jo ennen lapsen syntymää sinun on selvitettävä pääkohdat koiran kanssa. On tärkeää opettaa koirallesi itsehillintää (istu, makaa ja rentoudu käskystä). Ja myös kieltää komennot «ei» ja «fu». Tätä tarvitset eniten, mikäli koira ei ole aluksi aggressiivinen ihmisiä ja vieraita kohtaan.
Sinun on päätettävä, kuinka paljon koiralla on yhteyttä vastasyntyneeseen vauvaan. Annatko koiran sängylle, annatko hänen makaamaan lapsen viereen? Anna lapsen nuolla (älä ihmettele, puolet lapsiperheistä tekee tämän).
Suosittelen koiran madotusta noin 2 kuukautta ennen vauvan syntymää. Jos näet matoja ulosteessa, sinun tulee antaa anthelminttinen lääke uudelleen 2 viikon kuluttua. Anna koirallesi myös täydellinen verikoe ja veren biokemia tietääksesi, että hän on terve. Et tarvitse yllätyksiä, kun koirasi sairastuu ja sinä ja kaksiviikkoinen vauva menevät eläinlääkäriasemalle. Itse kävin, mutta minulla on paljon koiria, myös vanhoja. Mutta jos sinulla on yksi tai kaksi koiraa, se on helpompaa. On parempi varmistaa etukäteen, että ne ovat täysin terveitä, eikä synnytyssairaalassa tai heti synnytyksen jälkeen tule yllätyksiä.
Selvitä, kuka perheestä jatkaa koiran ulkoiluttamista ja harjoittelua. Koiran ei pitäisi yhtäkkiä tuntea olevansa tarpeeton.
Tiukasti, johdonmukaisesti ja säännöllisesti salli tai kiellä koiraa tekemästä mitä se tekee lapsen kanssa. Jos hän esimerkiksi haistelee iloisesti vauvan kantapäitä ja kasvoja, kaikki on hyvin. Ylistäkää häntä. Mutta jos hän alkaa juoksemaan lapsen ympäri ilosta ja tuhoamaan kaiken tiellään, hänen on rauhoitettava. Ja kieltää tällainen käytös. Jos näet koirassasi merkkejä aggressiosta tai hermoston liiallisesta ylistimulaatiosta, kiellät tällaisen käytöksen. Ja älä pidä lapsenvahtia hänen kanssaan. On tärkeää.
Yleensä jokainen ongelmallinen tapaus, jossa koira kohtaa vastasyntyneen lapsen, on yksilöllinen. Jos tarvitset neuvoja, ota minuun yhteyttä:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Konsultaatiot ovat maksullisia.

Koiran esittely vastasyntyneelle lapselle, koiralle ja vastasyntyneelle lapselle, koira, joka osoittaa aggressiota vastasyntynyttä lasta kohtaan