Kuinka vaarallisia amerikkalaiset pitbullterrierit ovat?


Todellinen kokemus amerikkalaisen pitbullterrierikennelin omistajalta vuodesta 2011.
Pääkohdat, miksi amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä pidetään vaarallisina. Väitetään, että he hyökkäävät usein ihmisten kimppuun. He eivät ilmeisesti voi asua lapsiperheissä. He eivät myöskään ole ystäviä muiden koirien kanssa.
Ja nyt yksityiskohtaisesti esimerkein jokaisesta kohdasta. Pitbullterrierien hyökkäyksestä ihmisiä vastaan. Aluksi rotua kasvatettiin taistelua varten. Eli pitbullit taistelivat pitbullien kanssa. Ja aggressio henkilöä kohtaan (kaikki aggression ilmentymät) oli teurastus. Koska kun koirat taistelivat, niiden piti olla ilman kauluksia. Ja henkilön oli kyettävä tarvittaessa vetämään ne pois toisistaan. Koirat, jotka pystyivät taistelun jännityksessä kääntämään huomionsa johonkin henkilöön, teurastettiin jo. Eli koko amerikkalaisen pitbullterrierirodun historia perustuu ihmisiin kohdistuvan aggression kieltoon. Tällä hetkellä minulla on kennelissäni 10 amerikkalaista pitbullterrieriä eri verilinjoista. Kukaan näistä koirista ei edes ajattele hyökkäävänsä kimppuuni tai joutuvansa vaikeuksiin kanssani. Näistä koirista minulla on kolme urosta. He kohtelevat vieraita ihmisiä kadulla erittäin hyvin. Tarvittaessa pitbull, kuten mikä tahansa koira, voidaan kouluttaa vartioimaan. Mutta luonnostaan ​​heillä ei ole suojaavia ominaisuuksia. Toisin kuin sellaiset koirarodut kuin dobermanit, saksanpaimenkoira, malinois, rottweilerit. Nämä koirat on kasvatettu kyvyllä joutua konfliktiin ihmisten kanssa. Niiden geneettinen ohjelma sisältää toimivia toimintoja. Ja työ heille on turvaa. Se merkitsee aluksi mahdollisuutta konfliktiin henkilön kanssa. Siksi nämä koirarodut purevat ihmisiä eivätkä koe epämukavuutta. Loppujen lopuksi se on heidän veressä.
Tutkimukseni mukaan kaikki tunnetut tapaukset, joissa «pitbull puri ihmistä» eivät olleet totta. Koska nämä eivät olleet puhdasrotuisia amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä. Eli koiria, joilla on täydellinen ja luotettava sukutaulu (ADBA tai UKC). Tietysti olen kuullut tapauksista, joissa amerikkalaisten pitbullien huono (heikkolaatuinen) jalostus on tapahtunut. Siellä kasvatettiin kaksi pitbullia, joilla oli huono mielenterveys. Tällaiset koirat voivat antaa odottamattomia reaktioita mihin tahansa toimintaan. Tästä syystä on niin tärkeää ostaa amerikkalainen pitbullterrieripentu hyvämaineisesta kennelistä. Esimerkiksi pitbull-kennelissämme DOGNIK BULLS.
Edelleen. Tein tutkimuksen arvioidakseni pitbullterrierien yleisyyttä Euroopassa. Eli kuinka paljon enemmän tai vähemmän niitä on kuin labradoreja, dobermanneja, rottweilereita ja paimenia, jotka purevat ihmisiä. Tilastot: pitbullit ovat sallittuja Suomessa, Latviassa, Virossa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Venäjällä, Ruotsissa, Tsekin tasavallassa, Irlannissa, Italiassa ja Sloveniassa. Pit bullterrierit voivat elää, mutta omistajien lisäluvilla (eli harkitse, kun maksat valtiolle lisärahoja ja maksat myös vakuutusmaksun): Sveitsissä, Espanjassa, Liettuassa. Pitbullit ovat täysin kiellettyjä Ranskassa (vaikka todellisuudessa niitä on paljon, jopa puhdasrotuisia), Isossa-Britanniassa (todellisuudessa britit ostavat paljon pitbulleja joka kuukausi Itä-Euroopan maista), Kroatiassa ja Saksassa. Toisin sanoen puolessa Euroopan maista pitbullterrierikoiran omistaminen on joko kiellettyä tai rajoitettua. Joten mikä voisi olla todellinen tilasto? Ei mitään. Kielletyt rottweilerit, dobermaanit ja saksanpaimenkoirat purevat ihmisiä. Mutta koska he ovat oikeutettuja tähän rodun mukaan, eri maiden viranomaiset ovat passiivisia. He päättivät 40 vuotta sitten kieltää pitbullterrierit kaikkialla. Näin he tekevät sen. Vaikka tämä on täysin epäreilua todella puhdasrotuisia pitbullterriereitä kohtaan.
Amerikkalaisten pitbullterrierien ja lasten elämästä. Itse asiassa pitbullit tulevat hyvin toimeen lasten kanssa. Aivan kuten mikä tahansa muukin koirarotu. Muista, pitbull on vain aktiivinen koira, energinen, joka rakastaa pitkiä kävelylenkkejä ja perhettään. Tämä ei ole hirviö, joka syntyy ja haluaa purra ohikulkevan lapsen vatsaa. Pitbull, kuten mikä tahansa koira, haluaa rakkautta, huomiota, maukasta ja terveellistä ruokaa.
Amerikkalaiset pitbullterrierit DOGNIK BULLS -kennelista elävät hyvin tyttäremme kanssa. Hän on 1-vuotias. He käyvät myös joka päivä kävelyllä naapureidemme lasten kanssa. Ja näitä lapsia on 6 joillekin naapureille ja kaksi muille naapureille. Luuletko, että joku antaisi lasten olla tekemisissä amerikkalaisten pitbullterrierien kanssa, jos he olisivat riittämättömiä? Tässä on oikeaa elämää pitbullien kanssa. He eivät ole vaarallisia, jos ne ovat syntyneet hyvistä vanhemmista ja kasvatettuja henkisesti terveiden ihmisten toimesta.
Kerron sinulle todella surullisen tarinan. Kerran virolainen mies osti minulta koiranpennun. Perheessä on kolme lasta. Pentu asui heidän luonaan tasan kaksi viikkoa. Sitten hän soitti ja sanoi pelkäävänsä, että vuoden kuluttua pitbull puree kaikkia hänen lapsiaan.
Minä hyvänä kasvattajana käskin häntä tuomaan pennun takaisin. Näiden kahden viikon aikana tämän miehen vaimo lähetti kuvia pennusta lasten kanssa ja kaikki oli hyvin.
Tämä klovni tuo minulle koiran. Ja pentu vain painautuu maahan. On selvää, että häntä hakattiin. Miksi voit voittaa pienen pennun 4 kuukauden ikäisenä? Täysin riittämätön ostaja. Palautin tämän pitbullin psyyken useita kertoja

vain kuukausia. Hän pelkäsi, kun hänen vieressään nostettiin käsi. Eli tämä mies hakkasi häntä koko sen ajan, kun hän asui heidän kanssaan. Minkä vuoksi? Mikä sai yli 100 kg painavan miehen lyömään koiranpentua? Pennun psyyke on erittäin helppo murtaa. Vaikka kyseessä on hyvin kasvatettu pitbullterrieri. Pennut imevät kaiken ympäristöstään.
Kun otimme pennun takaisin (naapurit lapsineen olivat mukana), menimme naapureiden luo paistamaan kebabia. Pentu oli loistava kanssamme, kommunikoi lasten kanssa eikä osoittanut mitään aggressiota. Olin vain peloissani.
Lopulta jätimme tämän pennun kennelimme. Pidin hänestä todella. Kuukausi sen jälkeen, kun se palautettiin meille, olemme osallistuneet jo kahteen näyttelyyn. Asiantuntijat totesivat kuvauksessa, että koiranpentu on jännittynyt ja tarvitsee enemmän kontaktia ihmisten kanssa. En kuitenkaan halunnut selittää, että tämä on kontakti ihmisten kanssa, jota etsimme näyttelystä. Vietän aikaa kanssani pienelle pitbullille. Palauttaa uskonsa ihmisille. Toista kuukautta myöhemmin, kun minulla oli valtava kokemus, palautin hänen psyykensä melkein kokonaan. Ja vierailimme jälleen kahdessa näyttelyssä. Tällä kertaa kaikki asiantuntijat kehuivat ihanaa pientä pitbullia.
Tässä vaiheessa tarinasta on kulunut vuosi. Tästä pennusta tuli kaunis amerikkalainen pitbullterrieri. Hän on koirien, ihmisten ja lasten ystävä. Hän nauttii juoksumatolla juoksemisesta, metsässä kävelystä ja näyttelyistä käymisestä. Hän nuolee tytärämme ja nukkuu vatsa ylhäällä. Hän on täysin onnellinen ja rento.
Joten kerron sinulle tämän. Ihmiset tekevät koirista vaarallisia. Hyvät amerikkalaiset pitbullterrierit eivät itsessään ole vaarallisia. He ovat ystävällisiä ja iloisia. He rakastavat elämää ja nauttivat sen jokaisesta minuutista.
Amerikkalaiset pitbullterrierit voivat elää muiden koirien kanssa. Sinun on valittava oikeat kasvatuslinjat. Pitbullimme elävät ja ovat toistensa ystäviä.
Jos todella haluat saada amerikkalaisen pitbullterrieripennun. Mutta sinulla on epäilyksiä siitä, ovatko pitbullit vaarallisia. Kirjoita meille pitbull-kenneliin “DOGNIK BULLS”. Keskustelemme tilanteestasi ja päätämme tarvitsetko todella sellaista aktiivista koiraa kuin pitbull.
Omalta osaltani takaan, että kaikilla amerikkalaisilla pitbullterriereillä Dognik Bulls on vakaa psyyke eivätkä ne ole vaarallisia.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kaikki kennelimme pitbullterrieripennut ovat madotettuja, rokotettuja, eurooppalaisella eläinpassilla, ADBA-sukutaululla, rekisteröidyllä mikrosirulla, sopimuksella. Pitbullterrieripennun Dognik Bulls hinta: 2000-2500 euroa (2200-2700 dollaria). Amerikkalaiset pitbullterrierit elävät 26 maassa ympäri maailmaa. Päiväkotimme on tunnettu ja luotettu jo vuosia.
Tällä hetkellä kennelillä on myynnissä yksi pitbullterrieripentu. Odotamme myös pentujen syntymää kolmelta eri vanhemmalta:

Pitbull puri ihmistä, myydään pitbullterrieripentu, kuinka vaarallisia ovat amerikkalaiset pitbullterrierit