Sinä ja perheesi olette päättäneet ostaa pitbullin. Mistä löytää pitbull-pentu? Kuinka ymmärtää, että hänellä on sukutaulu, kaikki tarvittavat rokotukset ja asiakirjat? Kuinka ymmärtää, että hän on terve? Mistä löytää kuuluisa pit bull kennel? Kuinka olla tekemättä virhettä pitbull-kasvattajan kanssa? Keskustelemme tästä kaikesta tässä artikkelissa: «Kuinka valita pitbull
Joten tervetuloa amerikkalaisten pitbullterrierien virallisesti rekisteröidyn kennelin «Dognik Bulls» sivulle. Nimeni on Veronika Voitovska ja olen tämän kennelin omistaja.
Joten olet ehdottomasti päättänyt, että haluat ostaa pitbull-pennun. Olet jopa päättänyt, onko se uros vai nainen, olet valinnut useita värejä, joista pidät. Ja alkoi etsiä pentua. Ensinnäkin sinun on löydettävä virallisesti rekisteröity pitbull-kennel tai kasvattaja. Tärkein järjestö, joka rekisteröi amerikkalaisen pitbull terrierit, on ADBA (American Dog Breeders Association). Pentujen kasvattajan on oltava rekisteröity ADBA:ssa. Pitbull-kennelimme «Dognik Bulls» on hoitanut pitbulleja vuodesta 2011 lähtien ja on rekisteröity ADBA:han.
Seuraavaksi, kun olet löytänyt vastuullisen kasvattajan (koirakennelin), josta ostat pennun, sinun tulee kertoa itsestäsi kennelin omistajalle. Kerro nimesi, nimesi, ikäsi, asutko kerrostalossa vai talossa. Kerro, jos sinulla on lapsia, jos sinulla on kissa tai kilpikonna. Ja muista kertoa meille millaisen pitbullin haluat, kiinnitä erityistä huomiota hahmoon. Pentujen kasvattajan tulee ymmärtää, että jos olet 20-vuotias ja elät aktiivista elämää, sinulle sopii aktiivinen pentu samoista vanhemmista. Tai jos olet 50-vuotias ja haluat rauhallisen pitbullin, niin sinulle sopii toinen pentu täysin eri vanhemmilta. Siksi on tärkeää kertoa selkeästi, millaisen pitbullin luonteen, värin haluat. Minä, amerikkalaisten pitbullterrierien kasvattajana, neuvottelen ostajien kanssa kaikista tarvittavista kysymyksistä. Pitbull-kennelissämme myymme rokotettuja pentuja (kaikki rokotteet on liimattu eläinlääkärin Europassportiin), rekisteröidyllä mikrosirulla (myydessä mikrosiru rekisteröidään uudelleen eläinlääkäriin uuden omistajan nimiin). Jokaisella pennulla on ADBA-sukutaulu. Voit jäljittää kaikki tulevan koirasi esi-isät 1900-luvulle asti! Voitteko kuvitella kuinka hieno se on?
Ennen muuttoa uusiin koteihin kaikki pennut käyvät eläinlääkärin lisätarkastuksessa. Tästä on tehty erityinen merkintä eläinlääkäripassiin.
Olemme erittäin kuuluisa, vakiintunut pitbull-kennel ja jos olet hyvä ihminen, voit ostaa meiltä pitbull-pennun.
Meillä on tällä hetkellä useita pentuja myynnissä. Lisäksi suunnitteilla on useita pitbullien parituksia. Mukaan lukien lähtöparittelu Puolaan! Pitbull-pentujemme hinnat ovat 1000-2500 euroa. Ota yhteyttä ja varaa pit bull pentu:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Kuvissa on aikuisia pitbulleja Dognik Bulls -kennelista: