Купете були класик България


В нашия американски разсадник за були “Dognik Bulls” можете да закупите класически були България. През пролетта очакваме американски хулигани от «класически» тип от тази майка:
American bully kennel
Прякорът на мама е Dognik Bulls Soo-Ah. Роден от баща, доведен от Америка. И от майка, донесена от Русия.
Самият Dognik Bulls Soo-Ah е представител на типа «класически побойник». И затова очакваме от нея прекрасни кученца побойници от същия тип. Прегледани и здрави. Освен това бяха извършени генетични тестове в лабораторията на Embark.
Всички кученца ще бъдат обезпаразитени, ваксинирани, с европейски ветеринарен паспорт, с регистриран микрочип, с договор за покупко-продажба на кученца, с родословие ABKC. ABKC — American Bully Kennel Club е най-голямата организация в света, която регистрира родословията на American Bully.
Цената на кученце American Bully от «класически» тип е 2000 евро. Как да резервираме кученце Classic American Bully в България? Резервационен депозит 500 евро (включен в крайната цена на кученцето). Запазвате си правото да изберете кученце (ако кученцата все още не са родени към момента на резервацията). Например запазвате първия избор на момче. Правите депозит и правото да изберете кученце вече е ваше. След раждането на кученцата всички хора, направили резервация, получават свежи снимки и видеа на кученцата на всеки 2-3 дни. На 4 седмици (28 дни) след раждането вие избирате вашето кученце. По това време анатомията и характерът на всяко кученце вече могат да се видят. В деня на избора на кученце можете да дойдете в развъдника. Или изберете кученце побойник от „класически“ тип въз основа на снимки и видеоклипове. Както желаеш. Обикновено всички кученца се резервират предварително. След раждането се запазват максимум 2-3 кученца (ако се родят много кученца American Bully Classic).
За да обсъдим всички условия за закупуване на Bully Classic България, пишете ни в детската стая:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Нашите американски хулигани от „класически“ тип (и не само) живеят в 25 страни по света. Открийте сами света на тези прекрасни кучета. Присъединете се към разсадника Dognik Bulls. Ние придружаваме и консултираме всички собственици на нашите кучета при закупуване на кученце и след закупуването му. Така че докато растете и се развивате, детската стая винаги ще бъде в контакт с вас.

Купете bully classic България. Класическа покупка на Bully