Купете кученца питбул с родословие ADBA

Продавам кученца американски питбул териер ADBA от ексклузивно развъждане! Чифтосване на място в Полша (майката на кученцата и аз отидохме в Полша за чифтосване, за да вземем перфектната изключителна кръв на питбули Lonzo). Кученцата са родени на 10 септември 2023 г. Цената на едно кученце е 2000 евро.
В момента са останали за продажба 2 красиви, здрави мъжки с перфектна анатомия! Тигров цвят. Много общителни, дружелюбни, активни кученца питбул с ADBA родословие!
Мъж номер 1 — Dognik Bulls Show Must Go On

Мъжки номер 2 — Dognik Bulls Freddie Mercury

Останалите кученца от тези родители вече са резервирани за Италия и Естония.
Родители на кученца са участници и победители в изложби и спортни състезания в цяла Европа! Нямат породни генетични заболявания (имат здравни книжки). Имайте здрави сърца (имайте сертификати за това). Бащата на кученцата няма лакътна и тазобедрена дисплазия от три поколения! Класове AA и 00 са най-добрите резултати, показващи, че питбулът има здрави стави.
Събрахме изключително американска кръв в нашите кученца — OFRN (Old Family Red Nose) и Lonzo! В момента НЯМА аналози по качество, родословие и здраве на нашите кученца в цяла Европа. Ние сме развъдник с дългогодишен опит (работим с питбултериери от 2011 г.) и имаме опит в най-добрата кръв на американските питбули.
От нас можете да закупите кученце питбул с родословие ADBA. Нашите питбули живеят в 25 държави (в цяла Европа и Америка). Срещу допълнително заплащане изпращаме кученца до вашата страна/град. Чувствайте се свободни да ни пишете, имаме доставка до всяка точка на света.
Всички кученца напускат развъдник Dognik Bulls ваксинирани, с европейски ветеринарен паспорт, с електронен микрочип, с ADBA родословие (това е най-доброто родословие за питбули в света). За да закупите питбул с родословие ADBA, пишете ни и не забравяйте да ни разкажете накратко за себе си и опита си с кучета:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Близки роднини на нашите кученца (баби, дядовци, чичовци, лели и др.). Вижте колко чистокръвни, мускулести, перфектни питбули са. Вашето кученце питбул от развъдник Dognik Bulls ще порасне същото.

Питбул кученца с ADBA родословие. Купете кученца питбул с родословие ADBA