Купете кученце питбул София
Кученца американски питбул териер в развъдник Догник Булс!
Дата на раждане: 22 октомври 2022 г.
Местят се в нови домове обезпаразитени, с микрочип, с европейски ветеринарен паспорт, с американско родословие.
Факти за развъдник Dognik Bulls и защо да изберете нас:
— Опит с породата американски питбул териер от 2011г
— Най-големият развъдник за американски питбул териери в страната
— Възпитаници на разсадника — Шампиони на Италия, Шампиони на Украйна, Шампиони на Латвия, Шампиони на Русия, Шампиони на Балтийските държави, Шампиони на Беларус, Шампиони на Англия, Шампиони на Евразия и др. в изложби. Победители в спортни състезания за американски питбул териери в Латвия, Финландия, Русия, Украйна. ТОП Шампион на Италия 2020 е роден в нашия развъдник! Чичото на основния ни баща Millers Wild Storm е най-титулуваният питбул териер в СВЕТА в спорта и изложбите! Неговият псевдоним е Fonvielle’s A&N Stuff of Legends.
— Всички кучета от развъдника са прегледани и здрави. Всички двойки за разплод се подбират, като се вземат предвид родословието им, екстериорният им тип, анатомия и характер. Нашите питбули нямат алергии.
— Нямаме убийствени питбули! Всички питбули от развъдник Dognik Bulls са адекватни кучета с добър манталитет.
— Нашето развъждане е изградено максимално върху кръвта на Америка, от най-старите линии питбули.
Продавам 6 кученца питбул. Останалите кученца вече са резервирани.
Момче Догник Булс Мутурганчик. Най-голямото и смело момче в кучилото. Цвят: червен червен нос.


Момче Догник Булс Викинг. Силно, мощно момче Цвят: червен червен нос


Момче Догник Булс Команчи. Малко, много активно, доминантно момче. Цвят: червен червен нос.


Момиче Dognik Bulls Adalinda. Кремаво момиче. Силна, отлична анатомия, външно подобна на баща си. Най-доброто кученце питбул в това котило. Продава се много по-скъпо от другите. Само за ценители на породата американски питбул териер. Само за тези, които ще работят с това куче: спортни състезания, изложби, развъждане на кучета.


Момиче Догник Булс Сасенах. Малко, сладко момиче. Външно повече по линия на бащата. Цвят: червен червен нос.


Момиче Догник Булс Шарлот. Спокойно, уверено момиче. Външно копие на майка си, само че по-голямо. Цвят: червен нос с шоколадова маска на муцуната.


Баща на кученца: донесен от Америка. Спортна детска стая «Real Deal Chocolates». Псевдоним по родословие — Millers Wild Storm, известен още като Castle. Майка му е шампион на ADBA и UKC. Американски голям шампион в състезанието по теглене на тежести (над 300 точки!). Шампион на САЩ по питбул териер. Бащата е титла в ADBA, теглене на тежести, питбул спортове в САЩ. Титли на бащата на кученцата: 2 пъти юношески шампион на Украйна, юношески победител на Украйна, 4 пъти най-добър юноша на монопородни питбулшоу в Украйна и Русия, кандидат за юношески шампион на Русия, кандидат за юношески шампион на федерацията, кандидат за шампион на Русия в работни качества, Юношески клубен шампион («Смел боец», Москва, Русия), Кандидат за шампион на Украйна, Кандидат за Международен шампион по красота, Шампион на Украйна, 7 пъти Най-добър мъжки от породата, 6 пъти Най-добър от породата, Шампион на породата Американски питбул териер, многократен победител в състезания по скачане на кучета, многократен бегач на кучета, победител в катерене по стена, победител в висене, победител в свободен скок!
Майка на кученца: донесена от Русия. Работещ разсадник «Асадула». Псевдоним по родословие — Dognik Bulls Indiana. Внучка на такива легендарни кучета като: Ignatiev’s Black Boy POR (титлата означава, че този мъжки е дал голям брой шампиони), Red Yankee’s Lutiy (Twice Winner), KBR knl’s Mufaso (One Time Winner). Индиана носи отлично натрупване на кръвни линии на American Red Alert. Освен това в нейното родословие е добавен още един внесен мъж от Америка — SPK’s Pinochet с титлата «POR».
Представяне за родители:


За закупуване на кученце питбул София се свържете с развъдника:
Instagram «купете кученце питбул София» — dognikbulls
Имейл: dognikb@gmail.com
Има доставка до цял свят. Поемаме го лично от ръка на ръка