Купете кученце питбул в България


Има страхотни новини в нашия развъдник за питбул териери “DOGNIK BULLS”! Кученца американски питбул териер от родители: Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie.
Чифтосването е извършено през април 2024 г., раждането на кученцата е средата на юни 2024 г. Всички кученца ще бъдат шоколадови с червенокос цвят и червено червенокос цвят. Кученцата са представители на развъдната линия OFRN (America) и Red Alert (America). Всички кученца Pitbull ще имат родословие ADBA (най-уважаваната и международно призната родословна организация за американските питбул териери). Също така всички кученца питбул ще бъдат обезпаразитени, ваксинирани, с регистриран микрочип, с договор за покупко-продажба, с бонус напомняне от развъдника. Всички кученца питбул от развъдник DOGNIK BULLS в Беларус са прегледани от ветеринарен лекар преди да заминат за новите си домове.
Майка на кученца: Dognik Bulls Cutiepie. Победител в изложби. Редовен участник в семинари и обучения по обучение и защитно обучение. Проявява се като упорито, напористо, самоуверено куче. Има перфектен захват, никога не хвърля помощника, държи хватката му. В същото време тя е много мила в семейството и се разбира с всички хора и кучета от развъдника. Прегледана е и няма породни генетични заболявания (атаксия, атрофия на ретината, хиперурикозурия). Била е прегледана и от ветеринарен лекар преди заплождане и са й взети изследвания. Напълно здрав. В крайна сметка само здраво куче, което ходи много, прави много упражнения и се храни добре, ще създаде здраво потомство. OFRN кръвна линия на питбул.
Баща на кученцата: Догник Булс Виктор. Победител в изложби. Един от най-милите мъжки в нашия развъдник за питбули. Той е приятел с деца, хора, кучета. Той има наистина идеален неконфликтен характер. Отглежда се доста често в нашия развъдник, като предава характера си на кученцата. Има и голяма и красива глава, напълно в стандарта на породата американски питбул териер. И той също предава тази красива глава на децата си. Прегледан от ветеринарен лекар. И също така няма генетични заболявания (атаксия, хиперурикозурия, атрофия на ретината). Кръвна линия на питбул: OFRN и Red Alert.
Защо е толкова важно да се изследват кучетата за определени заболявания? Всички породи кучета имат свой списък със заболявания, причинени от дефекти в гените. Само най-добрите животновъди правят тези тестове. Това помага да се елиминира рискът от заболяване при бъдещи кученца. Това означава, че определено ще закупите здраво кученце американски питбул териер от развъдник DOGNIK BULLS.
Също така нашите американски питбул териери в развъдника нямат алергии и нямат проблеми със сърцето и ставите. Следим внимателно здравето и психиката на питбулите. За нас е важно да получим не само красиви, здрави, страстни питбули. Но и психически стабилен. За да могат да живеят в града, в апартамент, в семейство.
Цената на кученце от това чифтосване е 2000 евро или 2200 долара. В момента е възможно да се запази четвърти избор за мъжки и трети избор за женска. Това наистина е чудесна възможност да закупите не само чистокръвно кученце питбул, но и представител на чистата линия на американските питбули OFRN и Red Alert.
Свържете се с нас за закупуване на кученце питбул в България:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Купете кученце питбул в България, развъдник за питбул в България, купете кученца OFRN питбул, купете кученца питбул Red Alert, Dognik Bulls Victor, Dognik Bulls Cutiepie