Купете кученце питбул в България

В развъдника за американски питбул териери «Догник Булс» (България) се роди необикновено кучило кученца порода питбул. Това са най-добрите кученца питбул в България в момента.

Дата на раждане: 22 октомври 2022 г.

Баща: Millers Wild Storm, известен още като Castle. Донесен от САЩ, от спортен разсадник. Основен производител на развъдник за питбули в България.

Майка: Догник Булс Индиана. Донесени от Русия, от работещ развъдник за питбул териери.

От това чифтосване в България се продават кученца американски питбул териер. Кученцата са силни, здрави и активни. Цветове: кремаво червен нос, червен червен нос, шоколадово червен нос.

И двамата родители на кученца са хазартни питбули, кучета с висок стремеж.

Търсим активни стопани за нашите кученца американски питбул териер в България.

Ако търсите от къде да закупите кученце питбул в България или развъдник за американски питбул териер в България, значи сте ни намерили. Ние сме един от най-големите разсадници в Европа. Ние сме познати от много години и ни се довериха да купуваме кученца питбул. При това чифтосване в България са добити само кученца червенобуз питбул.

Кученца питбул в България и техните снимки

Момче 1

Момче 2

Момче 3

Момче 4

момиче 1

момиче 2

момиче 3

момиче 4

Ето защо, ако сте готови да закупите кученце питбул в България, разбирате пълната отговорност на притежаването на активно куче, не се колебайте да ни пишете в развъдник Догник Булс

Инстаграм питбул развъдник България— dognikbulls

Имейл- dognikb@gmail.com