Купете кученце питбул за спорт


Развъдник за спортни американски питбултериери Dognik Bulls предлага две кученца за продажба!
Чифтосване на Miller’s Wild Storm aka Castle (внос от САЩ) x Dognik Bulls Indiana (внос от Дагестан).
Продавам 1 мъжко с червен нос и 1 женско с червен нос. Роден на 22.10.2022 г. Пълен пакет документи за чистокръвен питбул: Европейски ветеринарен паспорт с две ваксини и ваксина против бяс, микрочип с регистрация в European Pet Database, ADBA родословие, служебна бележка за първата година от живота върху грижите и отглеждането на кученце питбул.
Снимка и видео на момичето, което се продава. Родословен псевдоним: Dognik Bulls Charlotte. Цената е 1500 евро. Шарлот е упорита, с добра хватка, абсолютно безстрашна, изследва всички нови места. Ще нарасне около 19 кг в зряла възраст.Снимка на момче, което се продава. Родословен псевдоним: Dognik Bulls Komanchi. Цената е 1500 евро. Команчът е малко момче. Играе добре, има ясно изразен инстинкт на плячка, разбира се с хора и деца. Теглото на възрастен ще бъде приблизително 20-21 кг.


Развъдникът Dognik Bulls осигурява подкрепа и подкрепа през целия живот на всеки възпитаник. Можете лично да дойдете да вземете вашето кученце. Или ще организираме доставка с кола или доставка по въздух. Кучета от нашия развъдник живеят в 20 страни по света.
Бащата на котилото е мъжко внесено от САЩ (от спортен развъдник Real Deal Chocolates). Шампион по спорт и изложби в няколко държави. Чист от родословни генетични заболявания.


Майката на котилото е донесена от Дагестан (от работещия разсадник Асадула). Малко, игриво куче. Много дружелюбен с всички хора. Има стабилна нервна система.


Ако искате да закупите кученце питбул за спорт, моля свържете се с нас:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls