Купете кученце питбул за спорт

Купете кученце питбул за спорт


Развъдник за спортни американски питбултериери Dognik Bulls предлага две кученца за продажба!
Чифтосване на Miller’s Wild Storm aka Castle (внос от САЩ) x Dognik Bulls Indiana (внос от Дагестан).
Продавам 1 мъжко с червен нос и 1 женско с червен нос. Роден на 22.10.2022 г. Пълен пакет документи за чистокръвен питбул: Европейски ветеринарен паспорт с две ваксини и ваксина против бяс, микрочип с регистрация в European Pet Database, ADBA родословие, служебна бележка за първата година от живота върху грижите и отглеждането на кученце питбул.
Снимка и видео на момичето, което се продава. Родословен псевдоним: Dognik Bulls Charlotte. Цената е 1500 евро. Шарлот е упорита, с добра хватка, абсолютно безстрашна, изследва всички нови места. Ще нарасне около 19 кг в зряла възраст.Снимка на момче, което се продава. Родословен псевдоним: Dognik Bulls Komanchi. Цената е 1500 евро. Команчът е малко момче. Играе добре, има ясно изразен инстинкт на плячка, разбира се с хора и деца. Теглото на възрастен ще бъде приблизително 20-21 кг.


Развъдникът Dognik Bulls осигурява подкрепа и подкрепа през целия живот на всеки възпитаник. Можете лично да дойдете да вземете вашето кученце. Или ще организираме доставка с кола или доставка по въздух. Кучета от нашия развъдник живеят в 20 страни по света.
Бащата на котилото е мъжко внесено от САЩ (от спортен развъдник Real Deal Chocolates). Шампион по спорт и изложби в няколко държави. Чист от родословни генетични заболявания.


Майката на котилото е донесена от Дагестан (от работещия разсадник Асадула). Малко, игриво куче. Много дружелюбен с всички хора. Има стабилна нервна система.


Ако искате да закупите кученце питбул за спорт, моля свържете се с нас:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls