Купете кученце питбул

На 22 октомври се роди кучило американски питбул териер от вносно чифтосване. Бащата е докаран от САЩ, развъдник Real Deal Chocolates. Майката е докарана от Русия, развъдник Asadulla. Кученцата ще могат да отидат в нови домове от 8 седмици. Ваксинация, микрочип, ADBA документи, европейски паспорт. Кученцата се запазват с депозит от 500 евро (включен в общата цена на кученцето). Има доставка до цял свят. Приблизителни цени за някои доставки: в Латвия — 150 евро, Естония Талин 150-200 евро, Финландия Хелзинки — 300-400 евро, Литва — 200 евро, Полша 250-350 евро, Румъния 400 евро, Унгария 250 евро, Словакия 250 евро. Нашите кучета живеят в 20 страни по света!

Отлична кръвна комбинация: Old Family Red Nose (САЩ) на бащата и Red Alert на майката (САЩ). Бащата на котилото вече се беше размножил с женски Red Alert и получихме много типични кучета, красиви, балансирани в анатомията, много мотивирани в спорта и с отличен манталитет в обикновения домашен живот.

Плетивото е направено с цел закрепване на чиста американска линия, идеални спортни питбултериери, с отлични мускули и мозък. В Европа и САЩ тези кръви са много ценени и е много важно да запазим този тип кучета в нашия развъдник и да продължим да ги развъждаме.В Европа няма аналози на това чифтосване, тъй като е чиста кръв от Old Family Red Nose много рядко, особено в такава комбинация най-старото развъждане. Това са точно питбулите, които виждаме от много десетилетия, а не новомодни огромни чудовища без мозък. Кученцата се оказаха в ярък тип американски линии за разплод на питбул.

Instagram: dognikbulls

Изпратете имейл на dognikb@gmail.com

Бащата на котилото е Miller’s Wild Storm aka Castle. внос от САЩ. Атлетичен, добре замускулен мъж (дори и без редовни тренировки е много мускулест) в ярък шоколадов цвят. По природа активно, весело, с много силна игра и мотивация за храна, отлично семейно куче. Пълни зъби, ножична захапка (правилна за питбул). От Касъл се раждат около 300 питбула, живеещи по целия свят (Европа и Америка). Като производител, той произвежда истински спортни питбул териери, без дефекти. Замъци замъци:

– 2x юношески шампион на Украйна
— Младши победител на Украйна
– 4x Най-добър младши на Монопородна изложба за питбули в Украйна и Русия
— Кандидат за юношески шампион на Русия
— Кандидат за юношески шампион на федерацията
— Кандидат за шампион на Русия по работни качества
– Клубен шампион за юноши (“Смел боец”, Москва, Русия)
— Кандидат за шампион на Украйна
— Кандидат за международни шампиони по красота
— Шампион на Украйна
– 7x Най-добър мъжки
– 6 пъти Най-добър представител на породата
— Шампион на породата

* спортен шампион по дог-пулър «бягане»
* спортен шампион по дог-пулър «скокове»
* спортен шампион в дисциплината стенокатерене
* спортен шампион в дисциплината висене
*Победител в състезанието по спинпо (висене на хват)

4 поредни пъти печели монопородни изложби в две държави. Следващият път спечели изложбата за всички породи в Украйна, Best in Show-1-во място. Баща на най-добрия питбул в Италия през 2020 г. (Dognik Bulls Lannan Shi)! Баща на победители в изложби за всички породи в различни страни, Best in Show — 1-во място.

През 2017 г. на специализираното изложение в Москва, Русия, Касъл печели 1-во място. Експертът Младен Кркелич (собственик на най-известния работещ развъдник в Черна гора Komani kennels) каза за Касъл: „Днес не съм виждал питбул по-добър от Касъл. Ето какъв трябва да бъде един истински американски питбул териер.” Имаше над 100 питбула на това шоу и Касъл спечели!

Прегледан, здрав. Има резултати от чисти тестове за генетично родословие.

Майката на кучилото е Догник Булс Индиана. Внос Русия. Малка кучка с червен нос. Много подвижен, атлетичен, активен. По природа: приятели с цялото семейство. Грижи се много за кученцата, добра майка. Пълни зъби, ножична захапка (правилна за питбул). Прегледан, здрав.

Снимки на кученца за продажба:
Pit Bull Boys:


Питбул момичета:

1. Dognik Bulls Eldorado- запазено за Финландия
2. Женски Dognik Bulls Dolphine- запазен за Украйна
3. Женски догник бикове Adalinda- запазени за Финландия

Видео на кученца американски питбул териер:

Оформлението на онлайн родословието на кученца питбул:

Известни роднини на кученца, с които се гордеем:

Бабата на кучилото е Miller’s Brown Sugar. Роден и живее в САЩ. Титли: шампион в изложбената система ADBA (Америка), шампион в изложбената система UKC (Америка), спортни и тренировъчни резултати: IDTT DHT ID3 ID5 IDWP3 IDWPCH. Шампион и голям шампион по теглене на тежести. Победител в спортни състезания за питбули в различни дисциплини.

Дядото на котилото е Miller’s Eye of the Tiga. Роден и живее в САЩ. Заглавия: високо оценени от експерти на изложения във формат ADBA (Америка), титулувани в спортни състезания по теглене на тежести. Спортни и тренировъчни резултати: IDTT DHT ID3 ID5

Прачичото на котилото е Fonvielle’s A&N Stuff of Legends aka Boogieman. Живее в САЩ. Това е най-титулуваният в спорта, обучението и изложбите питбул териер от целия план. Шампион по системата ADBA, шампион по системата UKC, сертифицирано терапевтично куче, многократен победител в състезания по аджилити, дърпане на тежести, послушание, различни видове тренировки, док дайвинг и др. Супер куче по системата UKC!

Предшественик по майчина линия е легендарният GR Ch Avdeeva Red Alert ROM 5W. Той е Боня. Роден е на 23 август 1993 г. в Ню Йорк, САЩ. Внесен в Русия за 1,5 месеца. Първият американски питбул териер, който получава титлата Голям шампион (в мачове), докато има титлата ROM (показва, че кучето е спечелило определен брой точки според правилата на DPCA плюс има деца, които също са спечелили тези точки и са показали себе си много, много рядко се дават на един от питбулите) . Бащата на рекорден за ОНД брой питбултериери с титлата Шампион и Грандшампион в мач кариерата. Неговите потомци са много известни кучета като него: AVDEEVA’S (YUDGIN) J & J 1xLG, GAVRILOVA’S (I LIFE STAR RED BOY) AGALEK (Ex GR) CH 6xW 1xL, HUAN’S (RRK) DEBRA 2xW, PEPSI TEAM’S HOLLY GR CH 6xW D.O.Y POR , PVM’S RED LIGHT GR CH 5xW