Купете питбул април 2024г


Момиче американски питбул териер е готово да се премести в ново семейство. Развъдник за развъждане “Dognik Bulls”, регистрация на ADBA (American Dog Breeders Association).
Име: Догник Булс Калифорния. Порода: американски питбул териер. момиче Възраст: 3 месеца. Ваксинация: двойна комплексна ваксина плюс ваксина против бяс. Антихелминтно: четири пъти. Микрочип: имплантиран и регистриран в Европейската база данни за домашни любимци. Родословие: ADBA. Договор за покупко-продажба. Инструкции за грижа, възпитание и отглеждане на кученце американски питбул териер от развъдник Догник Булс. Цвят: черен шоколад (на снимката е по-светъл от студийно осветление). Европейски ветеринарен паспорт. Ще има маркировка за клиничен преглед от оторизиран ветеринарен лекар преди заминаване за ново семейство. Кученцето няма породни генетични заболявания (направени са всички прегледи на родителите + удостоверения). Цена на кученцето: 1700 евро.
Родители донесени от Америка! Два добре известни развъдника за питбули са Real Deal Chocolates (Флорида) и Dusheik (Южна Америка). Шампиони в изложби и спорт. Снимки на родителите:

Ако искате да закупите питбул (април 2024 г.), пишете ни в разсадника. В първото си съобщение не забравяйте да ни разкажете за себе си и опита си с кучета.
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Много страни по света купуват питбули от нас. Питбулите от нашето развъждане живеят в 25 страни по света! При необходимост има доставка (заплаща се отделно, не е включена в цената на кученцето).
Ръководител детска ясла Вероника Войтовска. Лекар. Експерт водач на кучета. Психолог по животните.

Купете питбул април 2024, купете питбул, момиче американски питбул териер.