Купете питбул с родословие


В нашия развъдник “Dognik Bulls” можете да закупите питбул с ADBA родословие. ADBA — Американската асоциация на развъдчиците на кучета е водещата организация в света, която регистрира изключително чистокръвни американски питбул териери.
Предците на нашите питбули могат да бъдат проследени до 1900 г., до основаването на породата питбул!
Нашият развъдник работи от 2011 г. и можете да закупите готин питбул с родословие от нас. Всички наши питбули идват от контролирано и одобрено от ADBA развъждане. Всички кученца от развъдника получават ранна социализация (запознаване с децата, улицата, гората, други кучета, различни видове повърхности, каишка и нашийник). Всички кученца са свикнали да подрязват ноктите си и да почистват ушите си от ранна детска възраст (10 дни от раждането). Кученца питбул се местят в нови домове с европейски ветеринарен паспорт, ваксини, обезпаразитени, с регистриран микрочип, с родословие ADBA. Освен това, всяко кученце питбул от развъдник Dognik Bulls преминава през клиничен преглед от ветеринарен лекар преди да замине за нов дом. Това означава, че купувате 100% здраво кученце американски питбул териер, също с готино родословие. В края на краищата повечето от кучетата в нашия развъдник са докарани от Америка. И цялото ни развъждане на питбули се основава на американска кръв. Нашите принципи за развъждане на питбул с родословие се основават на стандарта за порода ADBA+, използвайки само най-висококачествените американски кръвни линии. Съобразяваме се с функционалността на питбулите и техния темперамент. Ние сме отговорни за качеството на питбулите, родени в нашия развъдник Dognik Bulls. Ето снимки на някои от нашите питбули:

Ръководител на детската ясла е Вероника Войтовска. Сертифициран водач на кучета. Съдия на изложби на американски питбул териер в Европа. Съдия на спортни състезания за кучета. Лекар.
В момента развъдникът разполага с няколко родословни кученца питбул за продажба. Регистрацията за бъдещи котила на питбули също е отворена (имаме планирани няколко чифтосвания на открито в Полша, Латвия, Германия и Русия). За да закупите питбул с родословие от нашия развъдник, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Моля, обърнете внимание: в първата си публикация, моля, разкажете ни за себе си и опита си с кучета. Всичко е наред, ако нямате опит с кучета или питбули. Но за нас е важно да знаем всички нюанси, за да ви предложим подходящо кученце питбул (като се има предвид дали имате деца, котки, опит с кучета или липса на такъв и т.н.).
Американските питбул териери от нашия развъдник живеят в различни градове в 25 страни по света. Затова, независимо къде живеете, доставката не е проблем.
Цена за кученце питбул в нашия развъдник: 1500-2000 евро.
Пример за кученца от нашия развъдник за питбули:

Купете питбул с родословие