Kupi bully classic Slovenija


V naši drevesnici American Bully “Dognik Bulls” lahko kupite klasičnega slovenskega bullyja. Spomladi od te mame pričakujemo American Bullieje “klasičnega” tipa:
American bully kennel
Mamin vzdevek je Dognik Bulls Soo-Ah. Rojen od očeta, pripeljanega iz Amerike. In od matere, pripeljane iz Rusije.
Sam Dognik Bulls Soo-Ah je predstavnik tipa «klasični bully». In zato od nje pričakujemo čudovite bully mladičke istega tipa. Pregledan in zdrav. Poleg tega so bili v laboratoriju Embark opravljeni genetski testi.
Vsi mladički bodo razglisteni, cepljeni, z evropskim veterinarskim potnim listom, z registriranim mikročipom, s sklenjeno kupoprodajno pogodbo za mladičke, z ABKC rodovnikom. ABKC — American Bully Kennel Club je največja organizacija na svetu, ki registrira rodovnike ameriških Bullijev.
Cena kužka American Bully tipa “classic” je 2000 eur. Kako rezervirati mladička Classic American Bully v Sloveniji? Kavcija za rezervacijo 500 eur (vključena v končno ceno kužka). Pridržujete si pravico do izbire kužka (če mladički ob rezervaciji še niso skoteni). Na primer, rezervirate prvo izbiro fanta. Nakažete depozit in pravica do izbire kužka je sedaj vaša. Po rojstvu mladičkov prejmejo vsi, ki so opravili rezervacijo, vsake 2-3 dni sveže fotografije in video posnetke mladičkov. 4 tedne (28 dni) po rojstvu izberete svojega mladička. Takrat se že vidita anatomija in karakter vsakega kužka. Na dan izbire kužka se lahko oglasite v psarni. Ali pa na podlagi fotografij in videov izberite nasilnega kužka »klasičnega« tipa. Kot želiš. Običajno so vsi mladički rezervirani vnaprej. Po rojstvu so rezervirani največ 2-3 mladički (če se skoti veliko mladičev American Bully Classic).
Za dogovor o vseh pogojih nakupa Bully Classic Slovenija nam pišite v vrtec:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Naši ameriški bully «klasičnega» tipa (in ne samo) živijo v 25 državah sveta. Odkrijte svet teh čudovitih psov sami. Pridružite se vrtcu Dognik Bulls. Vse lastnike naših psov spremljamo in svetujemo pri nakupu mladička in po nakupu. Ko boste rasli in se razvijali, bo vrtec vedno v stiku z vami.

Kupi bully classic Slovenija. Bully klasični nakup