Kupim mladiče pitbull OFRN in Jumbo


Edinstvena priložnost za nakup mladička ameriškega pitbull terierja krvnih linij Old Family Red Nose in Jumbo v enem mladičku. Poznavalci pasme ameriški pitbull terier razumejo, kaj mislim. Povedal vam bom več za začetnike.
V psarni ameriških pit bull terierjev “DOGNIK BULLS” sta bila vzrejena dva vrhunska psa. Uradna registracija psarne pri ADBA-American Dog Breeders Association. Najstarejša organizacija, ki se ukvarja z beleženjem in registracijo rodovnikov ameriških pit bull terierjev. Mladički bodo skoteni junija 2024. Trenutno je možna rezervacija druge izbire za fantka in prve izbire za punčko.
Oče bodočih mladičkov: Millers Wild Storm. Zmagovalec štirih specialnih razstav v več državah zapored! Specialne razstave so razstave, kjer se zbirajo samo pitbulli. Od 50 do 110 pitbulov naenkrat. Med vsemi je zmagal naš Millers Wild Storm. Seveda je zmagoval tudi na rednih pasjih razstavah, kjer je veliko različnih pasem psov. Osvojil je tudi najboljšega psa na razstavi in ​​naslov prvaka pasme, klubskega prvaka, mladinskega prvaka in odraslega prvaka. Že od svojega 4,5 meseca se udeležuje športnih tekmovanj in tudi zmaguje. Zmagovalec na tekmovanjih za pitbulle in štabe: skok v višino, springpole. Večkratni zmagovalec tekmovanj v vlečenju psov. Na splošno zelo zagnan, hazarderski, odločen ameriški pit bull terier. Rojen na Floridi v Združenih državah Amerike. V psarni ameriških pit bull terierjev “Real Deal Chocolates”. Njegova mama je prvakinja v sistemih ADBA in UKC. Ima tudi ameriške športne in vadbene naslove: IDTT, DHT, ID3, ID5, IDWP3, IDWPCH. Je tudi ameriška prvakinja in ameriška velika prvakinja v vlečenju uteži (dviganje uteži s psi). Oče ima naslov v ADBA. Ima tudi športne in vadbene naslove: IDTT, DHT, ID3, ID5.
Mama bodočih mladičkov: Dognik Bulls Anksunamun. Prinesen iz drevesnice Zorba, ki se nahaja v Bolgariji. To bo njeno zadnje leglo mladičkov v naši psarni. Takrat bo končala kariero producentke in se upokojila. Z nami bo hodil po gozdovih, letel z nami po svetu in še naprej užival življenje. Od nje smo prejeli že nekaj idealnih legel ameriških pit bull terierjev. Ti mladički so zadnji svoje vrste. In so zelo dragoceni za našo psarno pitbullov. Pred vzrejo v celoti pregledan pri veterinarju. In ima tudi teste za odsotnost genetskih bolezni, značilnih za pasmo ameriški pit bull terier.
Cena mladičkov je 1800 eur oziroma 2000 dolarjev. Vsi mladički so v pesjaku deležni zgodnje socializacije: spoznavanje tujcev, otrok, različnih površin, avtomobila, ulice, gozda, polja. Vsi mladički odhajajo razglisteni, cepljeni, z opravljenim veterinarskim pregledom, z evropskim veterinarskim potnim listom, z registriranim mikročipom, z ADBA rodovnikom. Dostava po vsem svetu, na katero koli celino.
Pošljite nam e-pošto, da se dogovorimo o rezervaciji ali nakupu mladička ameriškega pitbull terierja:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vaša Veronika Voitovska. Lastnik najboljše psarne ameriških pit bull terierjev “DOGNIK BULLS”. Družinski zdravnik. Izkušen vodnik psov. Živalski psiholog.

OFRN pitbull puppies buy, Jumbo pitbull puppies buy, buy pitbull puppy, buy American pitbull terier puppy, Real Deal Chocolates kennel, Millers Wild Storm, Dognik Bulls Anksunamun