Kupiranje ušiju i repa za pitbullove

Kupiranje ušiju i repa za pitbullove
Danas mnogi vlasnici pit bulla još uvijek rade pitbullu obrezivanje ušiju. Iako je to zakonom zabranjeno u zemljama EU, osim ako se obrezivanje ušiju ne radi iz medicinskih razloga. Na primjer, zbog ozljede uha ili ozeblina na vrhovima ušiju.
Repovi pit bulla se uopće ne kupiraju. Nikada nije bio uključen u standard pasmine. Možete razgovarati s uzgajivačem vašeg šteneta pit bulla o tome mogu li se kupirati uši. Ali repovi pit bulla nisu kupirani, to je sigurno.
Vjeruje se da će kupirane uši manje stradati u borbama pasa. Da se lakše liječe ako postoji upala srednjeg uha i ostale «bajke». Ovo nije istina. Razlika između kupiranih ušiju pit bulla i nekupiranih ušiju pit bulla je samo u samom kupiranju. Trenutno je to samo želja vlasnika.
U našoj uzgajivačnici američkih pit bull terijera Dognik Bulls možemo vam pomoći s rezanjem ušiju vašem budućem psiću. Ali mi to ne podržavamo. Naši osobni pit bullovi nisu kupirani. Ako želite kod nas kupiti štene pit bulla i tražiti kupiranje (odnosno, protivno zakonu), moramo imati dobre razloge da vjerujemo u takvu odluku. Cijena kupiranja ušiju pitbullu je trećina cijene šteneta.
Ako želite kupiranog pit bulla od Dognik Bullsa, očekujte prosječnu cijenu šteneta od 1500 eura i minimalno 500 eura za kupiranje.
Primjeri kupiranih ušiju pitbulla iz Dognik Bullsa:


Kupite štene pitbulla i raspravite obrezivanje ušiju pitbulla:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls