Kupite american bully puppy, pocket tip. Slovenija

Kupite american bully puppy, pocket tip. Slovenija

24.10.2022 so se v naši slovenski psarni American Bully «Dognik Bulls» skotili mladički! Odlična, zdrava, pregledana starša. Prodam 2 deklici ameriškega bika v žepnem stilu. Modra barva in lila barva.

Oče nasilnih mladičkov: 815 Bully Camp Noise. Uvoženo iz Amerike (Illinois). Očistite genetske bolezni. Naslovljen na razstavah. Tip — žep. Teža 35 kg. Višina 40 centimetrov. Barva: lila.

Mama bully mladičkov: Dognik Bulls Lilibeth. Pripeljan iz Rusije (Moskva). Čisto na genetske bolezni. Tip — žep. Teža 20 kg. Višina 36 centimetrov. Barva: modra tricolor.

To so najboljši ameriški bully v Sloveniji!

Dekle Dognik Bulls Branwen. Modra barva, American bully buy Slovenija

Dekle Dognik Bulls Olwen. Lila barva, american bully buy Slovenia

Vsi mladički American Bully v naši psarni so zdravi, močni in aktivni. American Bully je družinska pasma psov. Radi imajo svojo družino in so prijazni do drugih živali.

Če želite kupiti kužka American Bully, nam pišite v psarno:

Instagram American Bully Kennel Slovenija — dognikbulls

Elektronski naslov: dognikb@gmail.com

Koliko stane kuža American Bully? Povprečne cene v našem vrtcu so 2000-2500 evrov. Smo zagotovo najboljša psarna American Bully v Sloveniji.

Leta 2016 smo začeli delati s pasmo American Bully. Eden prvih je v državo pripeljal American Bully. V naših leglih še ni bilo okvarjenih mladičkov! In to je zelo pomembno. Delamo samo z najboljšimi predstavniki pasme American Bully. Če cenite kakovost in želite zdravega pasemskega psa, nam pišite. Diplomanti psarne so prvaki v sistemu FCI in ABKC.

S spoštovanjem, lastnica American bully psarne Slovenija Veronika Voitovska