Kupite mladička pasme pitbull v Sloveniji


V naši psarni pitbull terierjev “DOGNIK BULLS” so odlične novice! Mladički ameriškega pitbull terierja od staršev: Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie.
Parjenje je potekalo aprila 2024, skotitev mladičkov je sredina junija 2024. Vsi mladički bodo čokoladne rednose barve in rdeče rednose barve. Mladički so predstavniki vzrejne linije OFRN (America) in Red Alert (America). Vsi mladički pasme Pitbull bodo imeli rodovnik ADBA (najbolj cenjena in mednarodno priznana rodovniška organizacija za ameriške pitbull terierje). Prav tako bodo vsi pitbul mladički glisti, cepljeni, z registriranim mikročipom, s kupoprodajno pogodbo, z bonus opominom psarne. Vse pit bull mladičke iz psarne DOGNIK BULLS iz Belorusije pred odhodom v nove domove pregleda veterinar.
Mama mladičkov: Dognik Bulls Cutiepie. Zmagovalec razstav. Redni udeleženec seminarjev in izobraževanj o usposabljanju in varstvenem usposabljanju. Pokaže se kot vztrajen, odločen, samozavesten pes. Ima popoln oprijem, nikoli ne vrže pomočnika, drži svoj oprijem. Hkrati pa je zelo prijazna v družini in se razume z vsemi ljudmi in psi psarne. Bila je pregledana in nima pasemsko pogojenih bolezni (ataksija, atrofija mrežnice, hiperurikozurija). Pred vzrejo jo je pregledal tudi veterinar in opravil preiskave. Popolnoma zdrav. Navsezadnje bo le zdrav pes, ki veliko hodi, se veliko giblje in dobro prehranjuje, rodil zdrave potomce. OFRN krvna linija pit bula.
Oče mladičkov: Dognik Bulls Victor. Zmagovalec razstav. Eden najbolj prijaznih samcev v naši psarni pitbullov. Prijatelj je z otroki, ljudmi, psi. Ima resnično idealen nekonflikten značaj. V naši psarni je precej pogosto vzrejen, saj svoj značaj prenaša na mladičke. Ima tudi veliko in lepo glavo, povsem v standardu pasme ameriški pitbull terier. In to lepo glavo prenaša tudi na svoje otroke. Pregledano pri veterinarju. In tudi nima genetskih bolezni (ataksija, hiperurikozurija, atrofija mrežnice). Krvna linija pitbulov: OFRN in Red Alert.
Zakaj je tako pomembno pregledati pse za določene bolezni? Vse pasme psov imajo svoj seznam bolezni, ki jih povzročajo napake v genih. Te teste opravljajo le najboljši vzreditelji. To pomaga odpraviti tveganje za bolezni pri bodočih mladičih. To pomeni, da boste zagotovo kupili zdravega mladička ameriškega pit bull terierja iz psarne DOGNIK BULLS.
Prav tako naši ameriški pit bull terierji v psarni niso alergični in nimajo težav s srcem ali sklepi. Pozorno spremljamo zdravje in psiho pitbulov. Za nas je pomembno, da ne dobimo samo lepih, zdravih, strastnih pitbulov. Ampak tudi psihično stabilen. Da lahko živijo v mestu, v stanovanju, v družini.
Cena mladička iz te paritve je 2000 evrov oziroma 2200 dolarjev. Trenutno je možno rezervirati četrto izbiro za samca in tretjo izbiro za samico. To je res odlična priložnost za nakup ne le čistokrvnega mladička pitbulla, temveč tudi predstavnika čiste linije ameriških pitbullov OFRN in Red Alert.
Za nakup mladička pasme pitbull v Sloveniji nas kontaktirajte:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Kupite mladiča pitbull Slovenija, psarna pitbull Slovenija, OFRN pitbull mladiči nakup, Red Alert pitbull mladiči nakup, Dognik Bulls Victor, Dognik Bulls Cutiepie