Kupite mladička pitbulla

22. oktobra se je iz uvožene paritve skotilo leglo ameriških pitbull terierjev. Oče je bil pripeljan iz ZDA, mačkarna Real Deal Chocolates. Mama je bila pripeljana iz Rusije, mačkarna Asadulla. Mladički bodo lahko šli v nove domove od 8. tedna naprej. Cepljenje, mikročip, dokumenti ADBA, evropski potni list. Mladički so rezervirani z varščino 500 eur (vključena v skupno ceno mladička). Obstaja dostava po vsem svetu. Približne cene za nekatere dostave: v Latviji — 150 evrov, Estoniji Talinu 150-200 evrov, na Finskem v Helsinkih — 300-400 evrov, v Litvi — 200 evrov, na Poljskem 250-350 evrov, v Romuniji 400 evrov, na Madžarskem 250 evrov, na Slovaškem 250 evrov. Naši psi živijo v 20 državah sveta!

Odlična krvna kombinacija: Old Family Red Nose (ZDA) na očetu in Red Alert na materi (ZDA). Oče legla je že paril s samicami Red Alert in dobili smo zelo tipične pse, lepe, uravnotežene anatomije, zelo zagnane v športu in z odlično mentaliteto v običajnem domačem življenju.

Pletenje poteka z namenom utrjevanja čiste ameriške linije, idealnih športnih pit bull terierjev, z odličnimi mišicami in možgani. V Evropi in ZDA so te krvi zelo cenjene in je zelo pomembno, da to vrsto psov obdržimo v naši psarni in nadaljujemo z vzrejo.V Evropi ni analogij temu parjenju, saj je čista Old Family Red Nose kri. zelo redko, predvsem v takšni kombinaciji najstarejša vzreja. To so točno tisti pitbulli, ki jih vidimo že več desetletij, in ne novonastale ogromne pošasti brez možganov. Mladički so se izkazali v svetlem tipu ameriških vzrejnih linij pit bull.

Instagram: dognikbulls

Piši na dognikb@gmail.com

Oče legla je Miller’s Wild Storm aka Castle. uvoz iz ZDA. Atletski, mišičast moški (tudi brez rednega treninga je zelo mišičast) svetle čokoladne barve. Po naravi aktiven, groovy, z zelo močno igro in prehransko motivacijo, odličen družinski pes. Polno zobje, škarjast ugriz (pravilen za pit bull). Iz Castla se skoti približno 300 pitbulov, ki živijo po vsem svetu (Evropa in Amerika). Kot proizvajalec proizvaja prave športne pit bull terierje, brez napak. Nazivi gradu:

– 2x mladinski prvak Ukrajine
— Mladinski zmagovalec Ukrajine
– 4x najboljši mladinec na razstavi enokrvnih pitbulov v Ukrajini in Rusiji
— Kandidat za mladinskega prvaka Rusije
— Kandidat za prvaka mladinske zveze
— Kandidat za prvaka Rusije v delovnih kvalitetah
– Mladinski klubski prvak (»Brave Fighter«, Moskva, Rusija)
— Kandidat za prvaka Ukrajine
— Kandidat za mednarodne prvake v lepoti
— prvak Ukrajine
– 7x najboljši samec
– 6x najboljši predstavnik pasme
— prvak pasme

* športni prvak v dog-puller «teku»
* športni prvak v dog-puller «skokih»
* športni prvak v disciplini stensko plezanje
* športni prvak v disciplini klepetalnica
*Zmagovalec tekmovanja v spinpu (vis na oprimku)

4-krat zaporedoma zmagal na razstavah enokrvnih pasem v dveh državah. Naslednjič je zmagal na razstavi vseh pasem v Ukrajini, Best in Show-1.mesto. Oče najboljšega italijanskega pitbulla leta 2020 (Dognik Bulls Lannan Shi)! Oče zmagovalcev razstav vseh pasem v različnih državah, Best in Show — 1. mesto.

Leta 2017 je na specialni razstavi v Moskvi v Rusiji Castle osvojil 1. mesto. Strokovnjak Mladen Krkelić (lastnik najbolj znane delujoče psarne v Črni gori Komani kennels) je o Castleu povedal: »Boljšega pitbulla od Castla danes še nisem videl. Takšen bi moral biti pravi ameriški pitbul terier.” Na tej razstavi je bilo več kot 100 pitbulov in Castle je zmagal!

Pregledan, zdrav. Ima rezultate čistih testov genetskega rodovnika.

Mama legla je Dognik Bulls Indiana. Uvozi Rusijo. Majhna psička z rdečim nosom. Zelo mobilen, atletski, aktiven. Po naravi: prijatelji z vso družino. Odlično skrbi za mladičke, dobra mama. Polno zobje, škarjast ugriz (pravilen za pit bull). Pregledan, zdrav.

Slike mladičkov naprodaj:
Pit Bull Boys:


Pit Bull Girls:

1. Dognik Bulls Eldorado- rezerviran za Finsko
2. Samica Dognik Bulls Dolphine- rezervirana za Ukrajino
3. Samice Dognik Bulls Adalinda- rezervirana za Finsko

Video mladičkov ameriškega pit bull terierja:

Izgled spletnega rodovnika mladičev pitbulla:

Znani sorodniki kužkov, na katere smo ponosni:

Babica legla je Miller’s Brown Sugar. Rojen in živi v ZDA. Nazivi: prvak v razstavnem sistemu ADBA (Amerika), prvak v razstavnem sistemu UKC (Amerika), športni in vadbeni rezultati: IDTT DHT ID3 ID5 IDWP3 IDWPCH. Prvak in veliki prvak v vlečenju uteži. Zmagovalec športnih tekmovanj za pitbulle v različnih disciplinah.

Dedek legla je Miller’s Eye of the Tiga. Rojen in živi v ZDA. Naslovi: zelo cenjeni s strani strokovnjakov na razstavah formata ADBA (Amerika), naslovljeni na športnih tekmovanjih v vlečenju uteži. Športni in trening rezultati: IDTT DHT ID3 ID5

Prastric legla je Fonvielle’s A&N Stuff of Legends aka Boogieman. Živi v ZDA. To je najbolj naslovljen v športu, treningu in razstavah pit bull terier celotnega načrta.tukaj! Prvak v sistemu ADBA, prvak v sistemu UKC, certificiran terapevtski pes, večkratni zmagovalec tekmovanj v agilityju, vlečenju uteži, poslušnosti, raznih treningih, potapljanju v doku, itd. Super pes v sistemu UKC!

Prednik po materini strani je legendarni GR Ch Avdeeva Red Alert ROM 5W. On je Bonya. Rodil se je 23. avgusta 1993 v New Yorku v ZDA. Uvožen v Rusijo v 1,5 mesecih. Prvi ameriški pitbull terier, ki je prejel naziv Grand Champion (na tekmah), medtem ko ima naziv ROM (označuje, da je pes zaslužil določeno število točk po pravilih DPCA in ima otroke, ki so prav tako zaslužili te točke in se predstavili sami zelo, zelo redko dani enemu od pitbullov) . Oče rekorda za CIS število pit bull terierjev z naslovom prvaka in velikega prvaka v tekmovalni karieri. Njegovi potomci so zelo znani psi, kot je on sam: AVDEEVA (YUDGIN) J & J 1xLG, GAVRILOVA (I LIFE STAR RED BOY) AGALEK (Ex GR) CH 6xW 1xL, HUAN’S (RRK) DEBRA 2xW, PEPSI TEAM’S HOLLY GR CH 6xW D.O.Y POR , PVM’S RDEČA LUČ GR CH 5xŠ