Kutyakiképző szorongó, agresszív kutyának

Dog cynolog online
Segítünk a kölykök és kutyák nem kívánt viselkedésének leküzdésében: szeparációs szorongás, emberrel szembeni agresszió és állatkerti agresszió (állatokkal szembeni agresszió), táplálékuk őrzésének megtanulása, szorongó viselkedés. Segítünk megérteni, hogy kutyája vagy kiskutyája miért fél az utcától, az emberektől, az autóktól, a járdáktól.
Helló. A nevem Voitovska Veronika. Okleveles szakértő kutyavezető vagyok. Európai kutyakiállítások szakértője. Súlyhúzó versenyek bírája (kutyás súlyemelés). Európa egyik legnagyobb, komoly kutyafajtákkal rendelkező kenneljének tulajdonosa — az amerikai pitbull terrierek és amerikai zaklatók „Dognik Bulls” kenneljének. 2014 óta dolgozom orvosként. Fellépek televízióban és rádióban. Különféle kinológiai sportokkal foglalkozom kutyákkal, valamint kutyakiállításokkal.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVDog handler Veronika VoitovskaDog frisbee seminar Veronika Voitovska
Orvosi és kutyás ismereteimmel, valamint gyakorlati tapasztalataimmal a nagy falkával való együttélésben tudok segíteni. Nem kínálok szabványos képzési szolgáltatásokat az „ül”, „le” stb. parancsokkal. Segítek megérteni a félelmek okát kölyökkutyájában vagy felnőtt kutyájában, megérteni, hogyan lehet befolyásolni és leküzdeni az ilyen nem kívánt viselkedést. Szakterületem, amit szeretek csinálni, az olyan pszichológiai tényezők vizsgálata, amelyek viselkedési problémákhoz vezetnek kölyökkutyáknál és felnőtt kutyáknál bármilyen fajtából.
Dolgozom tacskókkal, német juhászkutyákkal, border collie-kkal, amerikai pitbull terrierekkel, amerikai staffordshire terrierekkel, beagle-ekkel, malinois-okkal, uszkárokkal és így tovább. Bármely kutya, bármilyen fajtából, furcsa viselkedést mutathat. Az én feladatom, hogy segítsek legyőzni ezeket a furcsaságokat, és megkönnyítsem és kényelmesebbé tegyem az Ön és kutyája életét a társadalomban.
A leggyakoribb problémák, amikkel foglalkozom és tanácsokat adok: szorongásos zavarok kölykök/kutyáknál, félelem az emberektől, félelem az autóktól, félelem a gyerekektől. Olyan kölyökkutyákkal és kutyákkal való munkavégzés, akik félnek elhagyni a házat (ne menjen sétálni a lakáson kívülre, magánházban ne menjen az udvarra).
Lépésről lépésre segítek kiválasztani a megfelelő szocializációt kutyusa számára (a leggyakoribb szocializációs problémákkal küzdő fajták: Bichon Frise, Máltai, Uszkár, Yorkshire Terrier, Ausztrál juhászkutya, Cane Corso, Beagle, Jagdterrier, Doberman, Pit Bull Terrier, Francia Bulldog , angol bulldog, tacskó) .
Nézzük meg, hogyan lehet leszoktatni kiskutyádat vagy kutyádat arról, hogy mindentől féljen az utcán. Kiírok neked egy tervet 2-3 hónapra, hogy elérd a kutyáddal minden egyes célodat és célkitűzésedet.
Beszéljük meg, mit és milyen sorrendben tegyünk, ha a kutya/kiskutya fél idegenektől.
Megtaláljuk a kiváltó okot, ha a kutya/kiskutya hirtelen mindentől félni kezd. Beszéljük meg a „tinédzserkori hibák” időszakát a kutyáknál. Kiválasztom a megfelelő lehetőségeket a probléma leküzdésére kifejezetten az Ön kutyája számára.
Elmondom, hogyan segíthet a kutyájának megbirkózni a félelmeivel. Hogyan nyugtassuk meg kutyáját pánik közben.
Hogyan lehet segíteni egy kutyán vagy kiskutyán, aki fél a tűzijátéktól, robbanástól, petárdától. Hogyan csökkentheti a tűzijáték okozta stresszt kiskutyájában.
Hogyan lehet megbirkózni az emberekkel és gyerekekkel szembeni agresszióval. Bármilyen korú kutyák számára.
És még sok más is.
Konzultáció zoomon vagy skype-on.
A konzultáció költsége: 30 perc = 50 euró.
A konzultációk csak angolul vagy oroszul zajlanak.
Mit követelnek majd tőled? Lépjen kapcsolatba velem, írja le a problémáját (ahogyan látja és megérti). Küldj egy videót a problémáról. Videó nem kötelező, de erősen ajánlott. Mert az emberek néha egy dologban látnak problémát, de én kutyavezetőként azt látom, hogy a probléma egészen más. Ezért a videó nagyon szükséges a kutyája félelmeinek/agressziójának/szorongásának hatékony kezeléséhez.
Ezután fizetnie kell a konzultációért, mi pedig videokonferencián keresztül felhívjuk Önt.
Ha kutyás konzultációra szeretne időpontot foglalni, írjon nekem:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Dog trainer online Veronika VoitovskaDog sport competitions Veronika VoitovskaVeronika Voitovska and her dog winnerVeronika Voitovska with puppiesbest online dog trainerCynolog Veronika Voitovska on radioCynolog onlineBest dog handler

Állatkerti agresszió kölykökben és kutyákban. Agresszió kölykökben és kutyákban emberekkel szemben. Agresszió kölykökben és kutyákban gyerekekkel szemben. Hogyan lehet megnyugtatni a kutyákat, amikor pánikba esnek. Hogyan lehet leszoktatni egy kutyát arról, hogy féljen az utcától, emberektől, gyerekektől, autóktól. Agresszió más kutyákkal szemben a kutyakiállításokon. Kutyakiképző online. Az ország legjobb kutyavezetője. Online kutyakiképző kiskutya számára. Online kutyakiképző felnőtt kutyának