Kutyaól


Amerikai pitbull terrier, American Bully fajta kutyák és kölykök. Óvodánk 2011 óta működik. A kutyakennel az ADBA rendszerben van regisztrálva az amerikai pitbull terriereknél. A kutyakennel az ABKC az American Bullies nyilvántartásában van.
Először is megmutatom az ideális kutyáinkat. És ha megszereted őket, mesélek még az óvodáról.
Az amerikai pitbull terrierek gyönyörűek, izmosak, tökéletes anatómiával:

American Bullies: Pocket, Standard és Classic. Erőteljes, egészséges, kedves:

Mit csinálunk a kutyaólban? Az egész a kutyák iránti szeretettel kezdődött. Elkezdtük látogatni az edzőpályát, kutyakiállításokat és sporteseményeket. Idővel a férjemmel úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk saját kutyaólunkat. Gondosan válogattuk ki a leendő kutyákat kennelünkbe. Fő kutyáinkat Amerikából, majd Európából és Oroszországból hoztuk. Sok éves fajtatiszta kutyák tenyésztése után kialakítottuk saját kutyapopulációnkat a kennelben. Minden amerikai Pit Bull Terrier és American Bullies kiváló kutya családok számára és gyerekekkel való együttélésre. Kutyáink nyernek sportban és kiállításokon. Valóban exkluzív törzskönyveik is vannak, amelyek a régi időkből származnak. Azokban az időkben, amikor a kutyák hibátlanul ellátták funkcióikat, szívósak és nagyon egészségesek voltak.
Ha kutyakennelt keresel és kiskutyát szeretnél vásárolni, akkor keress minket bátran. Elmondjuk, mi a különbség az amerikai pitbull terrier és az amerikai zsarnok között. Világosan megmutatjuk, hogyan néznek ki, több száz videót és fényképet mutatunk be. Teljes körű konzultációt biztosítunk, hogy könnyebben döntsön, milyen kutyát szeretne vásárolni.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ha még nem döntött a kutyafajta mellett, javaslom, kövesse kutyakennelünket az Instagramon. Követni fogja kutyáinkat, élvezni fogja sikereinket, és személyes véleményt alkot a Dognik Bulls kennel pitbulljairól és bullyjairól.

Kutyaól. Amerikai Bully Kennel. Amerikai pitbull terrierek kennelje