lik američkog bully
Dobrodošli na stranicu American Bully uzgajivačnice Dognik Bulls.
Glavne karakterne osobine americam bully, koje se uzgajaju desetljećima: prijateljstvo prema ljudima i kućnim ljubimcima, velika ljubav i privrženost obitelji, nekonfliktni karakter, nedostatak ljutnje i agresije.


Jesu li svi američki bully prijateljski raspoloženi prema ljudima? Uglavnom, svi predstavnici pasmine su vrlo dobri s ljudima. Ova pasmina je uzgajana prema ovom principu, stoga je ova kvaliteta karaktera dobro fiksirana u American Bully. Iako se u nekim zemljama, na primjer u Americi, američki bully XL uči zaštititi i zaštititi vlasnika, nepovjerenje prema drugima, ali to je izbor vlasnika svakog psa. Kao vlasnik uzgajivačnice American Bully, ne vidim smisao imati pasminu koja je dobra s ljudima i onda je trenirati da ne bude tako dobra s ljudima. Bolje je onda odmah kupiti službenog psa.
Je li istina da se american bully ne bore protiv drugih životinja? Ženke nasilnice su u pravilu smirenije, miroljubivije i prijateljski nastrojene. I mužjaci, ali ne zaboravimo da je mužjak mužjak. I dalje brine o svojoj obitelji, svom teritoriju i zahtjevniji je prema drugim životinjama. To ne ovisi o pasmini, ova je kvaliteta u načelu svojstvena mužjacima. Svaki mužjak s dobro razvijenim instinktima. Ako želite kupiti dobro štene American Bully, bolje je razmisliti o ženki. Opcija da će ovaj pas biti što prijateljskiji prema svima je veća nego da kupite mužjaka American Bully.
-American Bullies jako vole svoju obitelj. Ovo je dokazana činjenica. Naša uzgajivačnica Dognik Bulls ima jako veliki broj bullya i garantiram vam da su izvrsni obiteljski psi.
Nekonfliktna priroda american bully. Nasilnici su uzgajani kao moćni, razmetljivi psi za društvo, ali privržene naravi. Oni doista izbjegavaju sukobe koliko god je to moguće i ne reagiraju na provokacije drugih pasa. Također, ne pokušavaju dominirati u svojim obiteljima, ali savršeno razumiju svoje mjesto u obitelji. Kao voljeni ljubimac.
American bully uzgajani su da ne budu zli ili agresivni. Ova se osobina može naći kod pojedinih pasa, ali općenito, pasminu karakterizira odsutnost agresije i zooagresije.
Ako želite dobiti savjet o pasmini American Bully, saznati više o karakteru American Bully ili kupiti štene American Bully, pišite na:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls