Ammattimainen amerikkalainen bully kennel «Dognik Bulls» myy aikuisen pennun! American Bully tyttö. Ikä — 7 kuukautta. Lila väri, erittäin lempeä luonne, tuontivanhemmilta.


Lempinimi sukutaulun mukaan — Dognik Bulls Seo-Yun. Luonne: lempeä, hellä, täysin ei-konfrontiivinen. Tulee toimeen ihmisten, koirien, lasten kanssa. Hänellä ei ole aggressiota ja zooaggressiota. Kaunis lila väri (kylmällä sävyllä, ilman keltaista). Hänellä ei ole geneettistä sairautta, amerikkalaista kiusaaja-pikkuaivo-ataksiaa. Hinta 2000 euro.
Vanhemmat:
815 Bully Camp Noisen isä, tuotu Amerikasta, Illinoisista.
Valor Inter Plato Afelia Diamondin äiti, tuotu Venäjältä. Hänen vanhempansa tuotiin Espanjasta ja Amerikasta.
Lilac American Bullymme on täysin rokotettu, mikrosirurekisteröity, ABKC (American Dog Breeders Association) sukutaulu, eläinlääkärin eurooppapassi.
Millaisia ​​koteja etsimme amerikkalaisille kiusaajillemme? Missä ovat vahvat perheet, joissa koiraa ei koskaan luovuteta muille, missä pentujamme rakastetaan koko elämänsä. Jos sinulla ei ole kokemusta koirista, se on hyvä. American Bully on hyvä rotu aloittelijoille. Vaikka American Bullyn ulkonäkö on pelottava, he ovat sydämeltään söpöjä pentuja.
Ostaaksesi liljan amerikkalaisen bully meiltä, ​​kirjoita kenneliin ja kerro itsestäsi:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166

Samanlaisia ​​artikkeleita:

American bully pentuja myynnissä
American bully koiratori
American bully 6 kuukautta