Magyarország legjobb pitbulljai


Üdvözöljük a Dognik Bulls pitbull kennelben. Igazából az egyik legnagyobb és leghíresebb amerikai pitbull terrier kennelnek számítunk Európában.
2011 óta foglalkozunk szorosan a pitbull fajtával. Kennelünk fő kutyáit Amerikából, Brazíliából, Oroszországból és Bulgáriából hoztuk. Amerikai pitbull terrier tenyésztésünk fő iránya a régi amerikai tenyészvonalak megőrzése. A pitbullok „régi” megjelenésének megőrzése, valamint az ideális psziché. Minden pitbullunk nagyon hatékony, szívós, szenvedélyes és izmos. Nézze meg és győződjön meg személyesen (Magyarország legjobb pitbulljai):

Saját, világos tenyésztési vonalunk és sajátos típusunk birtokában időszakonként más faiskolák vérét adjuk a tenyésztésünkhöz. Ez szükséges a kutyák sokféleségének megőrzéséhez. 2000-3000 ezer kilométert utazunk tenyészteni, hogy a legjobb minőségű pitbull kölykökhöz jussunk. Nőink olyan top amerikai pitbull terrier kanokba szaporodtak, mint: Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Mindezek a kutyák fényűző származásukról, sportos teljesítményükről és kiváló egészségi állapotukról ismertek az amerikai pitbull terrierek világában.
Joggal mondhatom, hogy nálunk vannak a legjobb pitbullok Magyarországon. És hatalmas tudás a kinológiában, az amerikai pitbull terrierek képzésében, a stabil pszichével rendelkező pitbullok tenyésztésében stb.
Az óvoda vezetője Voitovska Veronika. Okleveles kutyavezető, amerikai pitbull terrier kiállítási bíró, sportversenybíró, orvos.
Mennyibe kerülnek a legjobb pitbulljaink Magyarországon? A Dognik Bulls kennelben a pitbull kölykök ára minden párzástól függ, átlagosan 1500-2000 euró.
Ha szeretné megvásárolni Magyarország legjobb pitbull kutyáját, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kennelünkből származó amerikai pitbull terrierek a világ 25 országában élnek. Szükség esetén a világ bármely pontjára megszervezzük a szállítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy számunkra nagyon fontos, hogy mely családoknak adjuk el kölykeinket. Ezért mindenképpen írjon magáról, amikor felveszi velünk a kapcsolatot kiskutya vásárlásával kapcsolatban.
Jelenleg több amerikai Pitbull Terrier kiskutyánk eladó: 1 fiú és 3 lány.

Magyarország legjobb pitbulljai