Marktplaats Amerikaanse Bullies


Pups zijn te koop bij de Amerikaanse Bully Kennel “Dognik Bulls”! Momenteel hebben wij pups van twee verschillende moeders.
1. Amerikaanse bully-pups (marktplaats) van Valor Inter Plato Afelia Diamond (import Rusland). Er werden puppy’s geboren in de lila en lila driekleurige kleuren. Diverse American Bully jongens en meisjes beschikbaar. Het type Amerikaanse pestkop is ‘standaard’. Prijs van een American Bully pup uit de Dognik Bulls kennel: 2000 euro. De pups zullen vrij zijn van de genetische ziekte van het ras: cerebellaire atrofie. De moeder en vader van deze pups zijn onderzocht en zijn gezond.
Foto’s van de moeder van de pups (marktplaats Amerikaanse bully):

2. Amerikaanse bully pups (marktplaats) van Dognik Bulls Lilibeth (uit Rusland naar onze kennel gebracht). Er werden puppy’s geboren in de kleuren blauw, blauw driekleur, lila en lila driekleur. Diverse jongens en meisjes te koop. De prijs van één puppy is 2000 euro. Dit zijn Amerikaanse bullebakpuppies van het «pocket» -type (de kleinste en breedste Amerikaanse pestkoppen). Alle puppy’s hebben niet de genetische ziekte van het ras: cerebellaire atrofie. De ouders zijn onderzocht en gezond.
Foto’s van de moeder van de pups (marktplaats Amerikaanse bully):

Alle American Bully-pups verlaten de crèche gevaccineerd, ontwormd, met een Europees veterinair paspoort, met een ABKC-stamboom en met een koop- en verkoopovereenkomst voor een raszuivere pup. Bovendien krijgt elke puppy een stempel in zijn paspoort waarop staat dat hij een klinisch onderzoek door een dierenarts heeft ondergaan voordat hij naar zijn nieuwe huis vertrekt. We bieden ook een memo van 10 pagina’s over de voeding en training van elke specifieke puppy uit onze American Bully-kennel.
Om een ​​American Bully-puppy (marktplaats) te kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Wij leveren ook naar alle landen. Onze Amerikaanse pestkoppen leven in 25 landen over de hele wereld. Dit is een teken van kwaliteit, bekendheid en betrouwbaarheid.

marktplaats amerikaanse pestkoppen