marktplaats pitbull


De Amerikaanse Pitbull Terrier Kennel “Dognik Bulls” heeft nu pups te koop!
1. Pitbull-puppy nummer 1. Stamboombijnaam: Dognik Bulls Freddie Mercury. Leeftijd — 3 maanden. Volledig ingeënt, ontwormd, met een geregistreerde microchip, met ADBA-stamboom, met een Europees veterinair paspoort, met een koop- en verkoopovereenkomst. Exclusieve uitdekking naar Polen! Kruising van ons bloed met Amerikaans bloed Lonzo/Boudreaux! Er zijn GEEN analogen van deze puppy’s in Europa. Topbloed in één dekking — intelligentie, schoonheid, stamboom, beheersbaarheid, psyche. Ouders: Maximus No Regrets x Dognik Bulls Godena. De prijs van de pup is 2000 euro.

Foto van Dognik Bulls Freddie Mercury (marktplaats pitbull):

De vader van de pups is Maximus No Regrets. Type mannelijke terriër. Heeft geen dysplasie van de heup- en ellebooggewrichten (foto AA en 00 — het best mogelijke resultaat). Heeft niet het ras genetische ziekten cerebellaire ataxie, hyperuricosurie, degeneratieve myelopathie, crd1, crd2PRA. Winnaar van de ADBA-gewichtstrekwedstrijd in zijn gewichtscategorie — meerdere eerste plaatsen! Geboren uit een dichte opeenhoping van Amerikaans bloed, uit honden met drie generaties zonder gewrichtsdysplasie! Drie generaties winnaars op ADBA-tentoonstellingen en ADBA-sportwedstrijden! Draagt ​​het bloed van Lonzo en Boudreaux, wat tegenwoordig zeldzaam is.

De moeder van de pups is Dognik Bulls Godena. Mooi harmonieus vrouwelijk terriërtype. Dit is haar derde nestje pups (de vorige twee nestjes waren van verschillende vaders). Heeft geen genetische ziekte van het ras — cerebellaire ataxie. Geboren uit twee geïmporteerde honden. Haar vader is Millers Wild Storm Castle (geïmporteerd uit Amerika, kampioen in shows en sport in verschillende Europese landen, vier keer winnaar van de speciale rasshows van de American Pitbull Terrier, evenals shows van alle rassen). Haar moeder is Dognik Bulls Anksunamun (meegebracht uit een werkende kwekerij in Bulgarije). Godena is deelnemer en winnaar van tentoonstellingen. Gezonde, actieve hond. Een echte pitbull met een ideaal karakter.

2. Amerikaanse pitbull terrier puppy nummer 2. Stamboom bijnaam: Dognik Bulls Wiskonsin. Kleur: rood met rode neus pitbull terrier.
Foto van pitbull puppy Dognik Bulls Wiskonsin (marktplaats pitbull):

Vader: Champion Millers Wild Storm Castle. Gebracht van de Amerikaanse sportkwekerij Real Deal Chocolates (Florida). Zijn ouders zijn Amerikaanse kampioenen in sportcompetities, grote kampioenen in het trekken van gewichten (dit betekent drievoudig kampioenen in competities in het trekken van zware lasten). Kampioenen in gespecialiseerde speciale rastentoonstellingen van ADBA- en UKC-organisaties. Dit zijn de twee beste, oudste en meest betrouwbare organisaties ter wereld die Amerikaanse pitbullterriërs registreren. Absoluut kampioensras. Uncle Millers Wild Storm Castle is de meest bekroonde pitbullterriër ter wereld! In sportcompetities en tentoonstellingen! Millers Wild Storm Castle zelf is de kampioen van verschillende landen op tentoonstellingen, de winnaar van speciale rastentoonstellingen van Amerikaanse pitbullterriërs (waar er tegelijkertijd 50 tot 105 pitbulls waren). Winnaar van sportcompetities voor pitbulls in Oekraïne en Rusland onder 50 pitbulls! Meervoudig winnaar van wedstrijden voor alle rassen. Echt een zeer actieve, gepassioneerde, gezonde kampioen. Gezondheidsonderzoek: bloed, echografie. Heeft geen genetische ziekten van het ras (er zijn persoonlijke certificaten). Vader van ruim 300 pitbulls wereldwijd. Zijn kinderen zijn kampioenen op tentoonstellingen en sport in veel landen over de hele wereld. Bloedlijn: OFRN-Oude Familie Rode Neus

Moeder: Dognik Bulls Indiana. Gebracht uit de werkende pitbullkennel “Asadulla”. Gebracht uit Dagestan. Bloedlijn: Red Alert (puur Amerikaans bloed). Ze is onderzocht op gezondheid en beschikt over persoonlijke genetische certificaten.
Dit is het tweede nest van Dognik Bulls Indiana x Millers Wild Storm Castle. Uit het eerste nestje kwamen 8 pups. Ze groeiden allemaal op tot prachtige, middelgrote pitbulls. Lief voor je familie, mensen en kinderen. Ze leven samen met andere dieren en katten. Absoluut sociaal adequate Amerikaanse pitbullterriërs.

Over het karakter van de Dognik Bulls Wiskonsin-puppy: aardig en vriendelijk. Actief en gepassioneerd. Hij houdt van spelen. Houdt ervan om tijd met mensen door te brengen. Kan goed samenleven met andere honden in onze kennel. Puppyprijs: 1500 euro. Deze prijs is inclusief: puppy, alle vaccinaties, behandeling tegen wormen en vlooien en teken, Europees veterinair paspoort, microchip voor geregistreerde dieridentificatie, stamboom, aan- en verkoopcontract. Als bonus ontvangt de eigenaar een herinnering over een puppy van de Dognik Bulls-kennel. Daarin vindt u antwoorden op alle meest gestelde vragen. En krijg veel informatie over de puppy zelf.
Een extra bonus van onze kwekerij: elke pup wordt vóór vertrek naar een nieuw huis aanvullend onderzocht door een dierenarts met een klinisch onderzoeksrapport in het dierenartspaspoort.
Ook op onze crèche hebben we nu pasgeboren pups: meisjes en jongens. Schrijf, vertel ons over jezelf en koop de pitbull van je dromen.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Levering overal ter wereld mogelijk. Onze pitbulls marktplaats wonen in 25 landen over de hele wereld.

marktplaats pitbull