Mascul pitbull pentru imperechere

Mascul de pitbull pentru împerechere, cu pedigree ADBA! Pretul este de 800 euro.


Mascul american pitbull terrier, porecla de pedigree — Dognik Bulls Congressman. Data nasterii: 1 iunie 2018. Inaltime la greaban 54 cm, greutate 27 kg. Culoare: roșu cu nas negru. Poartă un nas roșu. În funcție de culoarea căței (fetei), puteți obține cățeluși negri, ciocolați (maro), roșii cu nasul negru, roșii cu nasul roșu, cățeluși de pit bull cremă. Congresmanul Pit Bull nu are o boală genetică a rasei — ataxie.
Pitbull Congressman este deschis împerecherii cu femele cu pedigree. Congresman activ, cu pasiune bună, bărbat neînfricat. Angajat în sport profesionist și antrenament de securitate. Pentru o taxă suplimentară, putem merge la împerecherea câinilor cu mireasa. Canisa noastră pitbul „Dognik Bulls” ajută la împerechere, înregistrarea cățeilor, la vânzarea ulterioară a cățeilor de la masculii noștri.
Părinţi:
Tatăl: Miller’s Wild Storm aka Castle. Născut în SUA, în creșa sportivă Real Deal Chocolates (Florida). Campion junior, Campion, Mare Campion, are titlul de BBB (Best of the Best of Breed), a câștigat de trei ori show-uri de specialitate American Pit Bull în diferite țări (mai mult de 100 de pitbulls într-un singur spectacol!), a câștigat show-uri pentru toate rasele (în sistemul cinologic ACW) — cel mai bun dintre toate rasele de câini! Candidat pentru campioni în calități de lucru. Campion sportiv, câștigător pitbull, tragător de câini, polo de primăvară, să stea în jur! Nu are boli genetice ale rasei — ataxie și atrofie retiniană. Tată a peste 300 de pitbulls din întreaga lume.
Mama: Dognik Bulls Anksunamun. Născut în Bulgaria. Poartă liniile de sânge ale pit bulls — „Jumbo”. Nu are boală genetică genealogică — ataxie.
Dacă doriți să vă creșteți cățea (fata) cu pitbull nostru, vă rugăm să ne contactați:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654


Mascul pitbull pentru imperechere Romania, Bucuresti, Constanta, Iasi, Galati, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Resita, Siret, Oradea, Arad, Satu Mare. Masculul american pitbull terrier este deschis pentru împerechere.