Mascul pitbull terrier pentru reproducere


Un mascul de la canisa Dognik Bulls pitbull este deschis pentru reproducere. Adus din America, din Florida. Născut în creșa sportivă „Real Deal Chocolates”.
Porecla pedigree: Millers Wild Storm aka Castle. Campion de club, campion ucrainean, campion rus, câștigător a patru show-uri de specialitate American Pit Bull Terrier la rând! Câștigător al expozițiilor judecate de câini iugoslavi experimentați. Campion sportiv și câștigător a numeroase competiții! Sănătate testată: are organe interne absolut sănătoase, spermă activă și nu are boli genetice ale rasei. Certificate pentru absența ataxiei cerebeloase și atrofiei retinei.
Tatăl a peste 400 de Pitbull Terriers americani. Bunicul și străbunicul celor mai mulți dintre cei mai buni pit bull din rasă de astăzi. Copiii lui sunt campioni la sport. Săritura în lungime — 570 de centimetri. Sar la 4 metri înălțime (cățărare pe perete). Copiii și nepoții Miller’s Wild Storm aka Castle sunt câștigătorii absoluti ai competițiilor pentru pit bull terrier și Staffordshire terrier din întreaga Europă.
Mama lui s-a născut în Statele Unite ale Americii. Porecla pedigree: Miller’s Brown Sugar. Campion absolut de trei ori la greutate în America! Câștigător al competițiilor sportive — alpinism pe perete, săritură în înălțime, curse. Campion ADBA și UKC.

Tatăl său s-a născut în Statele Unite ale Americii. Porecla pedigree: Miller’s Eye of the Tiga. Câștigător al multor competiții sportive din America. Intitulat în ADBA.

Unchiul său este cel mai premiat pitbull terrier din lume: în sport, antrenament și expoziții.

Millers Wild Storm aka Castle, are pedigree ADBA (Asociația Americană a Crescătorilor de Câini). Bărbat incredibil de pasional, asertiv, puternic, energic.
Fotografie (mascul pitbull terrier pentru împerechere):

Deschis pentru reproducere numai femelelor cu pedigree de încredere și complet. Cu pedigree bun. Cu realizări în sport sau expoziții. Cu teste genetice pentru absența bolilor inerente rasei American Pitbull Terrier.
Pretul imperecherii este de 1500 euro.
Contacte:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Mascul pitbull terrier pentru reproducere