Megéri kezdőnek pitbull venni?
Megéri amerikai Pit Bull Terriert venni egy kezdőnek, akinek még soha nem volt kutyája, vagy a szüleivel volt kutyája kora gyermekkorában?

Ebben a cikkben csak egy fajtatiszta amerikai pitbull terrier vásárlásáról fogunk beszélni, nem pedig egy pitbullnak látszó kutyáról, amelyet bármilyen faliújságon vagy piacon kis pénzért vásároltak. Az amerikai Pit Bull Terrier származásának megbízható bizonyítéka a törzskönyv. A leggyakrabban használt ADBA és UKC törzskönyvek.

A kezdők gyakran nem vesznek pitbullt első kutyájukként, mivel a fajta egyik jellemzője a zooagresszió. Ez agresszió más kutyákkal szemben. Gyakoribb a munkatenyésztő pitbullokban, sokkal kevésbé kifejezett a kiállítási tenyésztési pitbullokban. Amerikai pitbull terrier Dognik Bulls kennelünkben a régi amerikai sportvéreket (Castillo, Lar-San, Old Family Red Nose, Real Deal Chocolates kennel) tenyésztik működő tenyészvérrel (Red Alert és Jumbo). A macskaházunkban előforduló párzások egy része nem rendelkezik kifejezett zooagresszióval, néhány esetben igen. Ezért mindig azt mondjuk a kezdőknek — írja le tapasztalatait, a kutyával szembeni elvárásait és terveit a kutyával és jövőbeli életével kapcsolatban, és mi javasoljuk, hogy a kennelünkben mely párosításokat érdemes figyelembe venni.

A zooagresszió mellett érdemes megjegyezni, hogy az amerikai Pit Bull Terrier fajta meglehetősen aktív. Míg a pitbull kölyökkutya kicsi, sok időt kell fordítania a képzésre és a képzésre. Ha elmúltál 60 éves, olyan kutyát szeretnél, akivel ölelésben alszol, és néha sétálsz a parkban, ez a fajta nem neked való.

A pitbullterrierek szőrzete nagyon rövid, aljszőrzetük egyáltalán nincs, ezért az utcán (tehát madárházban vagy fülkében) nem élhetnek, és a távol-északi megélhetésük is problémás. Ezért, ha nagyon hideg régióban élsz, a pitbull nem az Ön választása.

Más a pitbull képzése, mint bármely más fajta képzése? Kardinálisan nem. De jobb, ha egyéni leckéket veszünk kinológussal, valamint havonta többször csoportos leckéket, hogy az amerikai pitbull terrier kiváló kapcsolatot ápoljon más kutyákkal, és minden kutyában hozzá szokott hallgatni és csak téged. csomag.

Én, mint az amerikai pitbull terrier Dognik Bulls kennel vezetője, többször adtam el pitbull kölyköket kezdőknek, akik mindig csatlakoztak a családhoz, és boldogan éltek, míg meg nem haltak. De minden kiskutyát az egyes családokhoz választottunk a kéréseikkel. Ez a siker kulcsa.

Ha pitbull kölyökkutya vásárlásán gondolkodik, nézze meg Eladó kölykök oldalunkat, és nézze meg, milyen aranyos pitbullokat kínálnak jelenleg.

Üdvözlettel, az Amerikai Pit Bull Terrier Kennel vezetője

Ha óvodából szeretne pitbull kölyökkutyát vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls