Mennyire veszélyesek az amerikai pitbull terrierek?


Igazi tapasztalat egy amerikai pitbull terrier kennel tulajdonosától 2011 óta.
A fő pontok, amelyek miatt az amerikai pitbull terrier veszélyesnek minősül. Állítólag gyakran támadnak emberekre. Állítólag nem élhetnek gyermekes családban. Más kutyákkal sem barátkoznak.
És most részletesen példákkal az egyes pontokhoz. A pitbull terrierek emberek elleni támadásáról. Kezdetben a fajtát harcra tenyésztették. Vagyis a pitbullok pitbullokkal harcoltak. És az egy személlyel szembeni agresszió (az agresszió bármely megnyilvánulása) selejtezés volt. Mert amikor a kutyák verekedtek, nyakörv nélkül kellett lenniük. És az illetőnek el kellett tudnia húzni őket egymástól, ha szükséges. Azokat a kutyákat, amelyek a harc izgalmában egy személyre tudták fordítani, már kivágták. Vagyis az amerikai pitbull terrier fajta teljes története az emberrel szembeni agresszió tilalmára épül. Jelenleg 10 különböző vérvonalú amerikai pitbull terrier van a kennelemben. Egyik kutyának sem jutna eszébe megtámadni vagy szóváltásba keveredni velem. Ebből a kutyámból három kanom van. Nagyon jól bánnak az idegenekkel az utcán. Szükség esetén a pitbull, mint minden kutya, őrzésre tanítható. De természetüknél fogva nincsenek védő tulajdonságaik. Ellentétben az olyan kutyafajtákkal, mint a dobermann, német juhász, malinois, rottweiler. Ezeket a kutyákat úgy tenyésztették ki, hogy képesek voltak konfliktusba kerülni az emberekkel. Genetikai programjuk munkafunkciókat tartalmaz. A munka pedig számukra biztonságot jelent. Kezdetben magában foglalja a konfliktus lehetőségét egy személlyel. Ezért ezek a kutyafajták megharapják az embereket, és nem tapasztalnak kényelmetlenséget. Hiszen ez a vérükben van.
Kutatásom szerint az összes ismert eset, amikor „a pitbull megharapott egy embert”, nem volt igaz. Mivel ezek nem fajtatiszta amerikai pitbull terrierek voltak. Vagyis teljes és megbízható törzskönyvvel (ADBA vagy UKC) rendelkező kutyák. Természetesen hallottam az amerikai pitbullok rossz (rossz minőségű) tenyésztésének eseteiről. Ahol két rossz lelki egészségű pitbullokat tenyésztettek. Az ilyen kutyák bármilyen cselekvésre váratlan reakciókat tudnak adni. Ezért olyan fontos, hogy amerikai pitbull terrier kölyökkutyát vásároljon egy jó hírű kenneltől. Például a „DOGNIK BULLS” pitbull kennelünkben.
További. Vizsgálatot végeztem annak felmérésére, hogy a pitbullterrierek mennyire gyakoriak Európában. Vagyis mennyivel több vagy kevesebb van belőlük, mint az embereket harapó labradorok, dobermannok, rottweilerek és juhászok. Statisztikák: a pitbullok engedélyezettek Finnországban, Lettországban, Észtországban, Ukrajnában, Fehéroroszországban, Oroszországban, Svédországban, Csehországban, Írországban, Olaszországban, Szlovéniában. A pitbullterrierek élhetnek, de a tulajdonosok további engedélyével (vagyis vegye figyelembe, ha plusz pénzt fizet az államnak, és fizet polgári biztosítást is): Svájcban, Spanyolországban, Litvániában. Teljesen tilos a pitbull Franciaországban (bár a valóságban nagyon sok van belőlük, még fajtatiszta is), Nagy-Britanniában (a valóságban a britek havonta rengeteg pitbullt vásárolnak kelet-európai országokból), Horvátországban és Németországban. Vagyis az európai országok felében vagy tilalom vagy korlátozás van érvényben a pitbullterrier kutya tartásában. Tehát mi lehet a valós statisztika? Egyik sem. A nem tiltott rottweilerek, dobermannok és németjuhászok valójában megharapják az embereket. De mivel erre fajtánként jogosultak, a különböző országok hatóságai inaktívak. 40 évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy mindenhol betiltják a pitbull terriereket. Így csinálják. Bár ez abszolút igazságtalan a valóban fajtatiszta pitbull terrierekkel szemben.
Az amerikai pitbull terrierek és gyerekek életéről. Valójában a pitbullok remekül boldogulnak a gyerekekkel. Csakúgy, mint bármely más kutyafajta. Ne feledje, a pitbull csak egy aktív kutya, energikus, aki szereti a hosszú sétákat és a családját. Ez nem egy szörnyeteg, amely megszületik, és meg akarja harapni a gyomrát egy arra járó gyereknek. A pitbull, mint minden más kutya, szeretetre, odafigyelésre, ízletes és egészséges táplálékra vágyik.
A DOGNIK BULLS kennel amerikai pitbull terrierjeink jól laknak a lányunkkal. 1 éves. A szomszédaink gyerekeivel is minden nap elmennek sétálni. És ezekből a gyerekek közül 6 van néhány szomszédnál és kettő másik szomszédnál. Gondolod, hogy valaki megengedné a gyerekeknek, hogy kapcsolatba kerüljenek egy csomó amerikai pitbull terrierrel, ha nem lennének megfelelőek? Íme a való élet pitbullokkal. Nem veszélyesek, ha jó szülőktől születtek, és mentálisan egészséges emberek nevelték fel.
Elmesélek egy nagyon szomorú történetet. Egyszer egy észt férfi vett tőlem egy kiskutyát. A családnak három gyermeke van. A kiskutya pontosan két hétig élt náluk. Aztán felhívott, és azt mondta, fél, hogy egy év múlva a pitbull minden gyerekét megharapja.
Én mint jó tenyésztő mondtam neki, hogy hozza vissza a kiskutyát. Ez alatt a két hét alatt ennek a férfinak a felesége küldött fényképeket a kölyökkutyáról a gyerekekkel és minden rendben volt.
Ez a bohóc hoz nekem egy kutyát. A kölyökkutya pedig csak nyomul a földbe. Nyilvánvaló, hogy megverték. Miért lehet legyőzni egy kiskutyát 4 hónaposan? Abszolút alkalmatlan vevő. Többször helyreállítottam ennek a pitbullnak a pszichéjét

csak hónapok. Megijedt, amikor felemelték mellette a kezét. Vagyis ez a férfi verte, amíg velük élt. Miért? Mi késztetett egy 100 kg feletti férfit arra, hogy megütött egy kiskutyát? Nagyon könnyű megtörni egy kiskutya pszichéjét. Még akkor is, ha jól nevelt pitbull terrierről van szó. A kölykök mindent felszívnak a környezetükből.
Amikor visszavittük a kiskutyát (velünk voltak a gyerekes szomszédaink), elmentünk a szomszédokhoz kebabot sütni. A kutyus remekül volt velünk, kommunikált a gyerekekkel, és egyáltalán nem mutatott agressziót. csak féltem.
Végül ezt a kutyust a kennelünkben hagytuk. Nagyon megkedveltem őt. Egy hónappal azután, hogy visszakerült hozzánk, már két kiállításon is részt vettünk. A szakértők a leírásban megjegyezték, hogy a kölyökkutya feszült, és több kapcsolatra van szüksége az emberekkel. De nem volt kedvem elmagyarázni, hogy ezt a kapcsolatot keressük az emberekkel a kiállításon. Időt tölteni velem egy kis pitbullra. Visszaadja hitét az embereknek. Még egy hónappal később, hatalmas tapasztalat birtokában szinte teljesen helyreállítottam a pszichéjét. És ismét meglátogattunk két kiállítást. Ezúttal minden szakértő dicsérte a csodálatos kis pitbullt.
Ezen a ponton egy év telt el a történet óta. Ebből a kutyusból egy gyönyörű amerikai pitbull terrier lett. Kutyákkal, emberekkel, gyerekekkel barátkozik. Szívesen fut futópadon, sétál az erdőben, és látogat kiállításokat. Megnyalja a lányunkat és felhúzott pocakkal alszik. Teljesen boldog és nyugodt.
Szóval ezt elmondom. Az emberek veszélyessé teszik a kutyákat. A jó amerikai pitbull terrierek maguk nem veszélyesek. Barátságosak és vidámak. Szeretik az életet, és élvezik minden percét.
Az amerikai pitbull terrierek más kutyákkal is együtt élhetnek. Meg kell választani a megfelelő tenyésztési vonalakat. Pitbulljaink élnek és barátkoznak egymással.
Ha tényleg szeretne egy amerikai pitbull terrier kiskutyát szerezni. De kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy a pitbullok veszélyesek-e. Írjon nekünk a „DOGNIK BULLS” pitbull kennelbe. Megbeszéljük az Ön konkrét helyzetét, és eldöntjük, hogy valóban szüksége van-e olyan aktív kutyára, mint egy pitbull.
A magam részéről garantálom, hogy az összes amerikai pitbull terrier Dognik Bulls pszichéje stabil és nem veszélyes.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kennelünkben minden pitbull terrier kölyök féregtelenített, oltott, európai állatorvosi útlevéllel, ADBA törzskönyvvel, regisztrált mikrochippel, szerződéssel. Egy pitbull terrier kiskutya Dognik Bulls ára: 2000-2500 euró (2200-2700 dollár). Amerikai pitbull terriereink a világ 26 országában élnek. Óvodánk évek óta ismert és megbízható.
Jelenleg egy pitbull terrier kiskutya eladó a kennelben. Három különböző szülőtől is várjuk a kiskutyák születését:

Egy pitbull megharapott egy embert, eladó pitbull terrier kiskutya, milyen veszélyesek az amerikai pitbull terrierek