Merită să iei un pitbull pentru un începător?

Merită să iei un pitbull pentru un începător?
Merită să obțineți un American Pit Bull Terrier pentru un începător, o persoană care nu a avut niciodată câini sau un câine a fost cu părinții săi în copilărie?

În acest articol, vom vorbi doar despre cumpărarea unui American Pit Bull Terrier de rasă pură, și nu a unui câine care arată ca un pitbull și cumpărat de pe orice avizier sau piață pentru o sumă mică de bani. O confirmare de încredere a originii American Pit Bull Terrier este pedigree-ul. Cele mai frecvent utilizate sunt pedigree-urile ADBA și UKC.

Adesea, începătorii nu aleg să cumpere un pitbul ca primul lor câine, deoarece una dintre caracteristicile rasei este zooagresiunea. Aceasta este o agresiune față de alți câini. Este mai frecventă la pit-bul-ii de reproducție de lucru, este mult mai puțin pronunțată la pit-bul-uri de reproducție de spectacol. În canisa noastră de pitbul terrieri americani Dognik Bulls, bătrânii sport americani (Castillo, Lar-San, Old Family Red Nose, canisa Real Deal Chocolates) sunt crescuți cu sânge de reproducție funcțional (Red Alert și Jumbo). Unele împerecheri din crescătoria noastră nu au zooagresiune pronunțată, altele au. Prin urmare, le spunem întotdeauna începătorilor — descrieți experiența dvs., așteptările dvs. de la câine și planurile pentru câine și viața lui viitoare și vă vom recomanda ce împerecheri specifice din canisa noastră trebuie să luați în considerare.

Pe lângă zooagresiune, merită să ne amintim că rasa American Pit Bull Terrier este destul de activă. În timp ce cățelul pitbull este mic, el trebuie să dedice mult timp, antrenament și antrenament. Daca ai peste 60 de ani, iti doresti un caine cu care sa te culci intr-o imbratisare si sa te plimbi uneori prin parc, aceasta rasa nu este pentru tine.

Pitbull Terrieri au părul foarte scurt și nu sunt deloc subpeli, prin urmare nu pot trăi pe stradă (adică într-o volieră sau într-o cabină), iar viața lor în nordul îndepărtat este, de asemenea, problematică. Prin urmare, dacă locuiți într-o regiune foarte rece, un pitbull nu este alegerea dvs. de câine.

Este antrenamentul unui pitbul diferit de antrenamentul oricărei alte rase? Cardinal nu. Dar este mai bine să iei lecții individuale cu un cinolog, precum și lecții de grup de mai multe ori pe lună, astfel încât American Pit Bull Terrier să aibă un contact excelent cu alți câini și să fie, de asemenea, obișnuit să te asculte pe tine și numai pe tine în orice câine. pachet.

Eu, în calitate de șef al canisei americane de pit bull terrier Dognik Bulls, am vândut în mod repetat cățeluși de pit bull începătorilor și ei s-au alăturat mereu familiei și au trăit fericiți pentru totdeauna. Dar am selectat fiecare catelus pentru fiecare familie specifica cu cererile lor. Aceasta este cheia succesului.

Dacă te gândești să cumperi un cățeluș pitbull, verifică pagina noastră Puppies for Sale și vezi ce pit bull drăguți sunt în prezent la reducere.

Cu stimă, șef al canisa American Pit Bull Terrier

Pentru a cumpăra un cățeluș pitbull de la o creșă, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls