Mistä ostaa American Bully -pentu?


Täydellisiä American Bully -pentuja. Äiti: Dognik Bulls Soo-Ah. Isä: Chaw Li Iva San Attilus.
American Bully päiväkoti «DOGNIK BULLS» avaa pentuvaraukset heinäkuulle 2024. Odotamme pentujen syntymää heinäkuun alussa 2024.
Ehdottomasti rehellistä ja vastuullista American Bullies -kasvatusta. Päiväkodissamme ei synny vammaisia. Maassamme amerikkalaiset kiusaajat eivät synny kuuroudella, albiinoilla, sydänvioilla tai kehityshäiriöillä. Kaikki amerikankiusaajamme ovat eloisia, iloisia, aktiivisia koiria. Sopii lemmikiksi. Ja myös näyttelyihin ja jalostukseen. Lisäksi osa amerikkalaisista kiusaajistamme «DOGNIK BULLS» osallistuu urheilukilpailuihin (painonveto, seinäkiipeily, pituushyppy, juoksumatto, maastojuoksu, kilpa) ja voittaa.
Toukokuussa 2024 päiväkodissa toteutettiin amerikkalaisten kiusaajien ulkosiitos. Mitä tämä tarkoittaa? Kasvatimme koiramme uroksille, joka ei kuulu American Bully -kennelimme DOGNIK BULLS. Miksi teimme tämän? Lisäämään uusia, erinomaisia ​​verilinjoja jalostukseen. Valitsimme hyvän tuontiuroksen nimeltä Chaw Li Iva San Attilus. Hänet tuotiin venäläisestä lastentarhasta. Hänellä on titteleitä: Latvian mestari, Valko-Venäjän suurmestari, «Bully Show-2023» voittaja! Testattu geneettisten sairauksien täydellisen puuttumisen varalta. Minä, kokenut American Bully -kasvattaja, testasin hänet myös henkilökohtaisesti hänen mielentilansa suhteen. Hänellä on erittäin hyvä psyyke ja sosiaalisuus. Kohtelee kaikkia ihmisiä ja lapsia erittäin hyvin. Pysyy rauhallisena koirien joukossa eikä osoita merkkejä aggressiivisuudesta tai epämukavuudesta. Kostin ja tunsin sitä myös henkilökohtaisesti. Hän on vahva, lihaksikas, hyvät liikkeet. Ei ontumista, ei jäykkyyttä nivelissä. Erinomainen edustaja American Bully -rodusta.


Pentueen tuleva emo syntyi kennelissämme tuontikoiristamme. Hänen isänsä tuotiin meille Amerikasta vuonna 2016. Ja hän on niin erinomainen American Bullies -isä, että käytämme häntä edelleen jalostukseen. Toimme äidin Venäjältä. Häneltä saimme kaksi pentuetta kauniita ja kilttejä amerikankiusaajia.


Joten jos etsit mistä ostaa American Bully -pentu, kirjoita meille. Odotamme lila, lila tricolor, sininen, vaaleansininen tricolor pentuja. Ehkä pennuilla on ainutlaatuiset vaaleat silmät kuten heidän emänsä.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kaikki pennut madotettuja, rokotettuja, Euroopan eläinlääkäripassilla, ABKC-sukutaululla, puhdasrotuisen pennun myyntisopimuksella. Bonus kenneliltä: yksilölliset ohjeet amerikkalaisen kiusaajapennun kasvattamiseen “DOGNIK BULLSilta”.
Tämän OUTDOOR astutuksen pentujen hinta on 3000 euroa. Varausvakuus — 500 euroa (sisältyy pennun kokonaishintaan). Jos olet valmis puhumaan itsestäsi ja perheestäsi, kokemuksistasi ja toiveistasi koiran suhteen, kirjoita. Keskustellaan. Jos et tiedä kumpi sopii paremmin — poika vai tyttö American Bully, kirjoita myös minulle. Kerron kokemukseni ja perheesi tilanteen perusteella.
Tärkeää: American Bully -pennun myynnin jälkeenkin olemme edelleen yhteydessä omistajiin. Ja konsultoimme tarvittaessa.
Mitä sinun tulee tehdä, jos haluat ostaa American Bully -pennun DOGNIK BULLS -kennelistä, mutta asut kaukana etkä voi tulla hakemaan pentua henkilökohtaisesti? Meillä on pentujen toimitus. Jokaisessa tapauksessa keskustelemme siitä erikseen. Amerikkalaiset kiusaajamme asuvat jo 26 maassa. Meillä on pitkä kokemus pentujen yksilö- ja ryhmätoimituksista.
Terveisin Veronika Voitovska. Amerikkalaisen DOGNIK BULLS -kiusaajatarhan omistaja. Lääkäri. Asiantunteva koiranohjaaja. Eläinpsykologi.

Mistä ostaa American Bully -pentu, American Bully -pentuja, American Bullies 2024