Yleissääntönä on, että puhdasrotuisia amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä myydään vain rekisteröidyiltä kasvattajilta ja rekisteröidyiltä koirakenneleiltä. Siksi, jos etsit mistä ostaa pitbull, tavalliset ilmoitustaulut (esim. tori pitbull, koiratori pitbull ja muut) eivät sovellu sinulle. Periaatteessa he myyvät siellä puhdistamattomia pitbull-pentuja. Tällaisilla pitbull-pennuilla ei ole sukutaulua, mikä tarkoittaa, että he eivät ole pitbulleja ollenkaan. Loppujen lopuksi kukaan ei voi taata, että näiden pentujen isoäiti tai isä ei ollut amerikkalainen staffordshiren terrieri tai kiusaaja tai edes rotuton koira. Siksi tärkein neuvo on etsiä pitbulleja, joilla on sukutaulut. Amerikkalaisten pitbullterrierien sukutauluja tunnetaan maailmanlaajuisesti kahden tyyppisenä — ADBA-sukutaulu (American Dog Breeders Association) ja UKC-sukutaulu (United Kennel Club). Useimmiten American Pit Bull Terrierit myydään ADBA-sukutaululla. Pitbullin ADBA-sukutaulua pidetään arvostetuimpana.
Toinen vinkki. Hyvällä kasvattajalla ja hyvässä lastentarhassa pennuilla on ainakin ensimmäinen rokote, mikrosiru, eläinlääkärin eurooppapassi. Jos sinulle tarjotaan pentuja ilman rokotuksia, ilman mikrosirua ja ilman eläinpassia, nämä ovat huonoja «koiran kasvattajia». Pakene näitä ihmisiä.
Meillä on oma kennel amerikkalaisille pitbullterriereille «Dognik Bulls». Olemme rekisteröity ADBA-organisaatioon jalostuskoiran kenneliksi. Olemme työskennelleet ja asuneet American Pitbullsin kanssa vuodesta 2011 lähtien. Kaikki pentumme menevät uusiin koteihin iän mukaan rokotettuina, Euroopan eläinlääkinnällisellä passilla, mikrosirulla, ADBA-sukutaululla. Jokaisen pennun lisäksi annamme 10-sivuisen muistion hoidosta ja kasvatuksesta, ulko- ja sisäloisten hoidosta pennun ensimmäisen elinvuoden aikana. Myös tässä muistiossa on kirjoitettu, kuinka jokainen pentu kasvoi ja kehittyi, voit oppia kaiken pitbullistasi hänen syntymästään lähtien.
Kuinka monta pitbullia syntyy Dognik Bulls -kennelissämme? Tällä hetkellä meillä on syntynyt noin 300 pitbullia. Kaikki he asuvat perheissään, heillä on vahva hermosto. Monet pitbulleistamme elävät lasten, muiden koirien, kissojen, kanien, kilpikonnien kanssa. Pitbullimme elävät 21 maassa, eikä tämä ole raja.
Siksi hänellä on monen vuoden kokemus amerikkalaisten pitbullterrierien kasvattamisesta. Ymmärtämällä amerikkalaisten pitbullterrierien psykologian ja tuntemalla jokaisen pitbullidemme jalostuslinjat, olemme erinomainen koirakennel. Kerromme sinulle jokaisesta neuloksestasi. Kerromme sinulle, miksi teimme jokaisen parittelun, millaisia ​​pitbulleja odotamme saavamme jokaisesta parittelusta. Näytämme sinulle vanhemmat valokuvissa, videoissa ja livenä. Siksi, jos etsit mistä ostaa pit bull, olet varmasti oikeassa paikassa. Olemme yksi tunnetuimmista amerikkalaispitbullterrierikenneleistä Euroopassa. Olet erittäin onnekas, kun löysit meidät ja tämän artikkelin.
Alla näytän sinulle kuvia aikuisista pit bulleistamme. Luulen, että haluat samat lihaksikkaat, kauniit, puhdasrotuiset pitbullit, joilla on sukutaulu. Kirjoita meille ja kerro itsestäsi ostaaksesi meiltä pitbull-pennun:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Pitbullin pennun hinta kennelissämme on 1000-2000 euroa. Riippuu koirien astutuksesta, jokaisesta yksittäisestä pennusta ja sen näkymistä näyttelyihin ja urheilukilpailuihin. Muiden maiden astutusvierailujen pennut ovat kalliimpia (2000-2500 euroa). Nyt aiomme astuttaa Dognik Bulls Godena ja puolalaisen uroksen Maximus No Regrets. Varaus on auki. Varausmaksu 500 euroa. Pennun kokonaishinta on 2000-2500 euroa. Tämä on parittelu Puolassa!
Myös nyt kennelissä on myynnissä useita black pitbull pentuja. Ja suklaapitbull-tyttö (3 kk). Näiden pentujen hinta on 1500 euroa.
Amerikkalaiset pitbull terrierimme kuvassa: