Mistä ostaa terve pitbull-pentu?


Vastaukset kysymykseen: «Mistä ostaa terve amerikkalainen pitbullterrieri pentu.» Kerron sinulle tärkeimmät kohdat, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota ostaessasi tervettä pitbullterrieripentua.
Nimeni on Veronika Voitovska, olen ollut amerikanpitbullinterriereiden kasvattajana yli 10 vuotta. Minulla on virallisesti rekisteröity kennel terveitä amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä «Dognik Bulls». Rekisteröityminen ADBA:ssa.
Tärkeimmät asiat, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin ostat amerikkalaisen pitbullterrieripennun Euroopassa, Amerikassa, Brasiliassa, Kanadassa ja Neuvostoliiton jälkeisissä maissa. Ihan sama missä. Nämä säännöt koskevat kaikkia maita ja kaikkia pitbullterriereitä.
Kuinka usein naaras amerikkalainen pitbullterrieri voi synnyttää? Koiran ei pitäisi synnyttää useammin kuin kerran vuodessa. Enintään 5-6 kertaa koko elämäsi aikana. Riippuu paljon koirasta. Kennelissämme on koiria, jotka ovat synnyttäneet 2 kertaa koko jalostustoiminnan aikana. Poikkeuksena on hyväksyttävää, että koira synnyttää kaksi pentuetta peräkkäin ja lepää sitten noin kaksi vuotta.
Jokaisella pennulla tulee olla eurooppalainen eläinlääkäripassi. Ei maan sisäinen passi, joka on helppo ostaa mistä tahansa lemmikkikaupasta ja väärentää. Euroopan komission hyväksymä virkaeläinpassi. Tämä antaa koiralle mahdollisuuden matkustaa ilman rajoituksia koko elämänsä ajan eikä hänellä ole ongelmia rajojen ja tullien kanssa.
Pennun tulee olla rokotettu ja eläinlääkärin allekirjoitus. Ei ole niin, että joku kasvattaja osti rokotteet jostain kotoa, varastoi ne jonnekin, tuhosi ne ja sitten rokotti pennut. Nimittäin normaali rokotus eläinlääkäriasemalla. Minulla oli tapaus. Ihmiset ostivat minulta koiranpennun. Sitten he halusivat toisen, mutta päiväkodissamme hinnat eivät silloin sopineet heille. He ostivat «halvempia» lähistöltä. Pennulla ei ollut virallista mikrosirua, normaali sukutaulu tunnustetulta organisaatiolta. Ja pentu ei ollut kunnolla rokotettu. Tämän seurauksena tämä pentu yksinkertaisesti kuoli 6 kuukauden iässä. Tallennettiin? Oletko löytänyt iloa sairaan koiran omistamisesta? Ostettaessa pitbullterrieriä ajattelemme, että se asuu meillä 10-15 vuotta. Ja he eivät ole valmiita hautaamaan häntä 6 kuukauden ikäisenä. «Tallenna» -vaihtoehto ei toimi tässä. Keskimäärin Euroopan unionissa ensimmäinen rokote + eurooppapassi + mikrosiru maksaa 80-120 euroa (vuodelle 2024). Toinen kattava rokote + raivotautirokotus + kliininen tutkimus ennen uuteen kotiin lähtöä maksaa noin 60-100 euroa (maista ja klinikan hinnoista riippuen saattaa olla kalliimpi).
Vanhempaintarkastukset. Amerikkalaisilla pitbullterriereillä on geneettisiä sairauksia. Ne voidaan välttää testaamalla vanhemmat. Se maksaa 200-300 euroa vanhemmalta. Hinta riippuu laboratoriosta, niitä on useita eri puolilla Eurooppaa. Lisäksi esimerkiksi sydäntutkimus maksaa Euroopassa 180-600 euroa. Riippuu maasta. Neuvostoliiton jälkeisissä maissa se on halvempaa ja maksaa noin 100 euroa hyvältä eläinlääkäriltä-kardiologilta.
Jokaisella amerikkalaisella pitbullterrierillä on oltava ADBA-sukutaulu. Jos ADBA-sukutaulua ei ole, he yrittävät myydä sinulle mitä tahansa, ketään, mutta ei puhdasrotuista amerikkalaista pitbullterrieria.
Siksi tervettä amerikkalaista pitbullterrieripentua ei voi ostaa 500-1000 eurolla. Tämä ei edes kata pentujen kasvattamiskustannuksia. En enää mainitse vanhempien näyttelyitä, heidän sukutaulujensa laatua, verilinjojen harvinaisuutta. Ja jos vanhemmat on tuotu tunnetuista päiväkodeista ulkomailta, niin normaalin terveen pitbull-pennun hinta alkaa 2000 eurosta.
Valitettavasti koko tekstistä tulee liian pitkä. Jos siis todella haluat ostaa terveen amerikanpitbullterrieripennun, kirjoita kennelimme. Neuvon sinua kaikissa kysymyksissä ja autan sinua valitsemaan unelmiesi pennun.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Tällä hetkellä päiväkodissa on myynnissä terveitä ADBA amerikanpitbullinterrieripentuja. Useista pesimäpareista. Toimitus kaikkialle maailmaan. Täysi dokumentaarinen tuki + kennelin apu koiran koko elämän ajan.

Mistä ostaa terve pitbull-pentu, terveitä amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä, ostaa pitbull-pentuja, ADBA amerikkalaisen pitbullterrierin pentuja