Mistä ostaa terveellistä American Bullya

Meillä on pentuja myynnissä kennelissämme!
American Bully Kennel “DOGNIK BULLS” tarjoaa terveitä ja vahvoja pentuja myyntiin. Vanhemmat tuodaan Venäjältä. Tämä on äidin toinen pentue ja isän toinen pentue. Vanhemmat ovat nuoria, aktiivisia, terveitä ja tutkittuja. Henkilökohtaisilla terveystodistuksilla.
American Bully Kennel «DOGNIK BULLS» myy koiranpentuja testatuilta vanhemmilta. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat on sertifioitu vapaiksi geneettisistä sairauksista, jotka liittyvät American Bully -rotuun. Kiinnitämme myös paljon huomiota American Bulliesin toimivuuteen. Haluamme pentujen elävän vanhuuteen asti. Siksi kasvatamme amerikkalaiskiusaajia, joilla on hyvät sieraimet ja keskipitkä kuono. Jos olet jo etsinyt amerikkalaisia ​​kiusaajia (pentuja tai nähnyt aikuisia koiria), olet ehkä huomannut, että monilla on kapeat sieraimet. Ja myös erittäin lyhyet kuono-osat. Tämä tekee American Bulliesin elämästä paljon vaikeampaa. Heidän on vaikeampi hengittää, juosta ja hypätä. Ne sietävät lämpöä erittäin huonosti ja ovat alttiimpia ylikuumenemiselle, lämpöhalvaukselle ja äkilliselle sydämenpysähdyksellä. Siksi valitsemme American Bully lastentarhassamme DOGNIK BULLS vanhemmat, joilla ei ole näitä puutteita. Emme myöskään kasvata extreme-tyyppisiä koiria — hyvin lyhyitä, erittäin leveitä, käännetyillä etujaloilla ja kyynärpäillä. Sellaiset amerikkalaiset kiusaajat ovat vammaisia ​​syntymästä lähtien. Todellakin, on amerikkalaisia ​​kiusaajia, jotka kasvattavat tällaisia ​​koiria ja myyvät niitä. He eivät välitä siitä, että heidän pentunsa elää enintään kolme vuotta. Meille (minulle ja miehelleni) on tärkeää, että koiramme elävät mahdollisimman pitkään. Rakastamme heitä ja välitämme heidän terveydestään. Olen itse ihmislääkäri. Ja ihmisten ja eläinten terveys on minulle erittäin tärkeää.
Siksi kennelistämme voit ostaa vain terveen American Bully -pennun. Meillä on myös lisäpalveluita. Ennen kuin pentu saapuu kotiisi, voit tilata täyden tutkimuksen. Tämä sisältää sydämen kaikututkimuksen, yleiset ja biokemialliset verikokeet. Tämä vahvistaa, että American Bully -pentu on terve. Tällä hetkellä (2024) tämä eläinlääkäreidemme palvelu maksaa 500 euroa. Huomioithan, että suoritamme sydän- ja verisuonitutkimukset maan parhaan lääkärin kanssa. Hänelle pääsy on suuri. Siksi varoita lisätutkimusten tarpeesta välittömästi pentua varattaessa. Parhaiden lääkäreiden luo on aina vaikeampi päästä kuin tavallisten lääkäreiden luo.
Mutta vaikka et haluaisi lisätutkimuksia, tutkimme silti kaikki American Bully -pennut eläinlääkärissä. Ennen lähtöä uusiin koteihinsa kaikki pentumme käyvät lisäksi eläinlääkärin tarkastuksessa. Ja he saavat uuden merkinnän eurooppalaiseen eläinlääkäripassiin tutkimuksesta ja terveydentilasta.

Kaikki terveet American Bully -pentumme menevät uusiin perheisiin madotettuina, rokotettuina, eläinpassilla, rekisteröidyllä mikrosirulla ja ABKC-sukutaululla. ABKC-sukutaulu on maailman luotettavin puhdasrotuisten amerikkalaisten kiusausten rekisteröinti.

Päiväkodissa on nyt myynnissä terveitä American Bully -pentuja. Hinta 3000 euroa. Jos etsit, mistä ostaa terve American Bully -pentu, kirjoita meille:

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Terveet amerikkalaiset bully asuvat 25 maassa ympäri maailmaa. Siksi toimitamme sinulle pennun, vaikka asuisit hyvin kaukana kennelistämme.

Terveisin Veronika Voitovska. Terveiden amerikkalaisten bully lastentarhan DOGNIK BULLS omistaja. Lääkäri. Asiantunteva koiranohjaaja. Eläinpsykologi

Mistä ostaa terve American Bully, terveet American Bully pennut, American Bully kennel pennut