Mladiček ameriškega pit bull terierja. Prodaja


Prodam punčko pasme ameriški pitbull terier. Sorodnik najbolj naslovljenega ameriškega pit bull terierja na svetu, imenovanega Fonvielles A in N Stuff of Legends. To je prastric našega kužka, ki je naprodaj.
Mladiček ameriškega pitbull terierja, skoten v vzrejni psarni Dognik Bulls. Barva: čokoladna z rdečim nosom. starši:


Oče: Millers Wild Storm. Pripeljan iz Amerike. Vrtec «Real Deal Chocolates». Nima pasemskih bolezni (testirano). Oče približno 400 ameriških pit bull terierjev po vsem svetu. Zelo znan samec v pasmi. Šampion pasme, prvak na razstavah in športnih tekmovanjih. Zelo aktiven, atletski, mišičast pit bull.
Mati: Hoffs Banshee. Uvoženo iz Brazilije. Vrtec «Dusheik». Nima pasemsko genetskih bolezni (testirano). Zmagovalec razstav. Atletski pes v odličnem terierskem tipu.
Zadnja hči teh staršev je naprodaj. Rodovniško ime: Dognik Bulls California. Popolnoma cepljen, z registriranim mikročipom, ADBA rodovnikom in evropskim veterinarskim potnim listom. Priskrbimo tudi kupoprodajno pogodbo za čistokrvnega kužka, navodila za kužka z vsemi potrebnimi podatki za prvo leto življenja mladička pitbulla. Cena 1700 eur. Mladiček se nahaja v Latviji, dostava kjerkoli na svetu. Naši ameriški pit bull terierji živijo v 25 državah po vsem svetu, zato vam bomo pomagali pri nakupu in pripeljali najboljšega pit bulla kamorkoli že ste.
Psička je bila strokovno vzgojena na holistični hrani. Navajena je psov, otrok vseh starosti, sprehajanja zunaj in pozna vse osnovne ukaze. Idealen pes stare ameriške vzreje pitbull terierjev. Krvna linija: Rdeči nos stare družine. Vključuje takšne krvi, kot so Lar San, Millers, Castillo. Na njih temelji večina drevesnic v Združenih državah Amerike.
Imate edinstveno priložnost, da v Evropi kupite mladička pitbull terierja čistih ameriških linij.
Za vprašanja o nakupu kužka Old Family Red Nose pišite na:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Za vse pse psarne Dognik Bulls nudimo brezplačna kinološka svetovanja skozi vse življenje. In to je 10-15 let kvalificirane pomoči in podpore. V današnjem svetu je to drago.

Odgovoril bom na vsa vaša vprašanja. Vodja drevesnice Veronika Voitovska. zdravnik. Izkušen vodnik psov. Živalski psiholog.

Mladiček ameriškega pitbulla, kuža ameriškega pitbull terierja, stari družinski rdeči nos, Old family red noses.