Mladički American Bully, kupljeni v psarni


Mladičke pričakujemo v American Bully Kennel “DOGNIK BULLS”. Kotitev mladičev American Bully je začetek junija 2024.
Mama: Dognik Bulls Lilibet. Pripeljan iz Rusije. Nima pasemsko genetskih bolezni. Prijazen, aktiven, zelo agilen American Bully. Popolnoma ustreza standardu pasme. V «žepnem» tipu. Živi v naši pesjaku, skupaj z drugimi psi. Vsak dan na sprehodu z najinim enoletnim otrokom in sosedovimi otroki.

Oče: Chaw Li Iva San Attilus. Pripeljan iz Rusije. Nima pasemsko genetskih bolezni (testiran na: degenerativno mielopatijo, hiperurikozurijo, nevronsko lipofuscinozo tip 4, nevronsko lipofuscinozo tip 10, retinalno atrofijo tip 1, retinalno atrofijo tip 2). Naslovi: prvak Latvije, veliki prvak Belorusije. Zmagovalec «Bully Show-2023». Zelo prijazen moški. Absolutno zvest tujcem, drugim psom, otrokom. Ima uravnotežen živčni sistem.
Kaj morate vedeti pred nakupom kužka American Bully v psarni DOGNIK BULLS?
najprej Skrbimo za vse naše kužke in pomembno nam je, v katere družine gredo. Zato vas prosimo, da nam, ko komunicirate s predstavnikom vrtca, poveste nekaj o sebi. O svojih izkušnjah s psi (tudi če jih nimate, povejte tudi o tem). Kako velika je vaša družina? Ali ima kdo v družini alergije?
drugič Vsi naši mladički American Bully gredo v nove družine s popolno dokumentacijo. Vsak mladiček bo vsaj trikrat razglisten. Bo cepljen (eno cepivo, če mladiček odide po 8 tednih in 3 cepiva, če mladič odide po 12 tednih). 3 cepiva so celoten sklop cepljenja. Odvisno od vaše države stalnega prebivališča bo morda dovolj eno cepivo, da bo vaš mladiček šel v novo družino, ali pa boste morda morali dobiti vsa tri. Zavedamo se, da želite čim prej dobiti svojega kužka American Bully. Zato vam bomo povedali o pravilih v vaši državi in ​​ponudili najbolj priročno možnost. Vsi kužki imajo mikročip in registracijske dokumente. Vsi mladički bodo imeli evropski veterinarski potni list. Vsi mladički bodo naprodaj s kupoprodajno pogodbo. Bonus psarne: nudimo 20-stranski priročnik z navodili o pravilni vzgoji, prehrani in izobraževanju kužka American Bully. Pove vam, kaj lahko in česa ne smete početi s svojim kužkom. Kako in kaj ga naučiti. Kaj hraniti in kako pogosto. Na splošno vsebuje odgovore na vsa osnovna vprašanja, ki se vam lahko porajajo v prvem letu življenja vašega kužka.
Tretjič. Kakšne barve in vrste bodo naši mladički American Bully? Čakamo na mladičke predvsem “žepnega” tipa, morda bo nekaj mladičkov “klasičnega” tipa. “Klasični” tip je pes, ki je nekoliko višji in lažji po strukturi kosti. Čakamo mladičke American Bully samo v modri tricolor in navadni modri barvi.
Četrtič. Kakšna je cena mladička American Bully iz psarne DOGNIK BULLS? Ker gre za pasemsko pasmo, to pomeni, da samec, od katerega se bodo skotili mladički, ne pripada naši psarni. To so dodatni veliki stroški za pot, plačilo paritve, sama paritev in priprava dodatnih dokumentov. Cena kužka American Bully bo 3000 evrov. Kavcija za rezervacijo kužka — 500 eur (vključena v skupno ceno kužka). Varščina se plača ob rezervaciji mladička (po izbiri: prvi ali drugi izbor samca/samičke) ali po rojstvu mladičkov, če so ob rojstvu še nenaročeni mladički. Običajno so nekateri mladiči American Bully rezervirani že pred rojstvom. Zato se posvetujte s svojo družino, odločite se, koga želite: fantka ali punčko in nam pišite, da rezerviramo čudovitega kužka American Bully.
Petič. Naše kužke dostavljamo po vsem svetu. Ponavadi je to osebna dostava, včasih pa s kurirjem. Lahko pa pridete osebno v psarno po kužka American Bully. Veseli smo, da smo se spoznali, pokazali bomo mamici mladičkov in osebno se boste prepričali, kako idealen je ta pes. Naši ameriški nasilneži živijo v 26 državah po vsem svetu. Naše izkušnje z oddajo mladičkov so ogromne.
Za nakup mladička American Bully iz psarne nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Skupna fotografija staršev ameriških bully kužkov:

Kupite mladiče American Bully iz psarne, mladičke American Bully, rezervacija American Bully, American Bully 2024, kupite mladička Bully, cena American Bully, cena mladiča American Bully, cena mladiča American Bully iz psarne, kupite modrega psa American Bully, kupite modra tricolor American Bully