Modri ​​american bully mladički


Psarna Dognik Bulls prodaja čudovitega kužka American Bully v ekskluzivni modri barvi!
Odlična, močna, široka, močna ameriška ustrahovalka. Starost — 3 mesece. Kri Daxa, Phenoma, Eminenta.
Vzdevek po rodovniku — Dognik Bulls Branwen.
Opis značaja: aktiven, prijazen, dobro se razume z ljudmi in živalmi. Ko pridejo k nam izbirat mladičke gre prvi na kontakt. Gre k vsem ljudem, nikogar se ne boji, rad sedi križem rok. Igra se z vsemi igračami. Raziskala je celotno ozemlje vrtca, popolnoma neustrašna.
Opis videza: velika glava, odličen prehod od čela do nosu, popolna pigmentacija dlake. Močno telo. Gladke, močne, močne tace. Rep popolne dolžine. Nima diskvalificirajočih napak. Primeren za razstave in vzrejo. Razmišljamo tudi o možnosti prodaje samo ljubeči družini, ki želi kupiti lepega in zdravega kužka American Bully. Pričakovana vrsta je močan «pocket».
Dognik Bulls Branwen je mladiček visokega razreda. Z njo boste uživali življenje, se sprehajali po parku, po gozdovih, šli na jezero, se sprehajali po mestu in uživali življenje. Je popolnoma zdrava, prav tako njeni starši. Zato boste veterinarja obiskali le enkrat letno — za letna kompleksna cepljenja. Branwen ima rada ljudi in otroke. Zato bo tako majhnega in prijaznega kužka American Bully vesela cela vaša družina.
V nov dom se bo preselila popolnoma cepljena, z mikročipom registriranim v mednarodni evropski bazi, z evropskim veterinarskim potnim listom, z rodovnikom. Celoten komplet dokumentov.
Fotografije «American Bully blue puppies». Dognik Bulls Branwen:


Oče: 815 Bully Camp Noise. Pripeljan iz ZDA. Državni prvak na razstavah. Brez ataksije (pasemske bolezni american bully).


Mati: Dognik Bulls Lilibeth. Pripeljan iz Rusije. Brez ataksije (pasemske bolezni american bully).


Za nakup modrega kužka American Bully nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Po kužka lahko pridete osebno v psarno. Ali pa se bomo dogovorili za dostavo. Naši modri mladički American Bully živijo v 20 državah po vsem svetu.
S spoštovanjem, vodja vrtca Veronika Voitovska