Musta pit bull pentu

Musta pit bull pentu

Pitbull-kennelissämme «Dognik Bulls» on kaikki mustat pitbullin pennut myynnissä!

Joissakin amerikkalaispitbullterriereidemme parituksissa saamme täysin mustia pitbull-pentuja, joissa ei ole lainkaan valkoisia pilkkuja. Sitä pidetään harvinaisena, ainutlaatuisena ja erittäin arvostettuna. Nämä koirat hankimme pääasiassa Dognik Bulls Anksunamunilta ja hänen lapsiltaan. Täysin mustan pitbull-pennun hinta kennelissämme on 1700-2000 euroa.

Haluan näyttää sinulle esimerkkejä kaikista black pit bull -pentuistamme.

Dognik Bulls SpaceX (uros). Syntynyt Millers Wild Storm eli Castle ja Dognik Bulls Anksunamunista. Hän on elänyt onnellisena ikuisesti Saksassa.

Dognik Bulls Black Becky (naaras) . Syntynyt Millers Wild Storm eli Castle ja Dognik Bulls Anksunamunista. Asuu Ukrainassa.

Dognik Bulls Murtagh Fraiser (uros). Syntynyt Millers Wild Storm eli Castle ja Dognik Bulls Anksunamunista. Asuu Suomessa.

Dognik Bulls Bezu Bezu (naaras). Syntynyt Millers Wild Storm eli Castle ja Dognik Bulls Anksunamunista. Asuu Latviassa.

Olemme saaneet myös täysin mustia koiria muista Millers Wild Storm eli Castle yhdistelmistä. Esimerkiksi erittäin näyttävä koiranpentu Dognik Bulls Gotika. Syntynyt Millers Wild Stormista eli Castlesta ja Dognik Bulls African Passionista. Vaikka hänellä on hieman valkoista rinnassa. Asuu Virossa.

Jos etsit «black pitbull -pentua«, valmiina odottamaan komean tai kauniin syntymää, voit kirjoittaa meille lastentarhaan ja varata itsellesi täysin mustan pitbullin pennun.

Instagram «black pitbull pentu» — dognikbulls

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166