Musta pitbull pennut

Myydään 3 mustaa amerikanpitbullterrieripentua. 3 tyttöä (kaikki pojat myyty, mutta voit varata black pit bull pojan muilta vanhemmilta). Pennun hinta on 1500 euroa.

Koirakennel «Dognik Bulls» (rekisteröinti ADBA:ssa — American Dog Breeders Association).
Pennut syntyivät 11.02.2023. Kolme kertaa anthelminttinen, rokotettu, mikrosirutettu, ADBA-sukutaulu, eläinlääkintäpassi.
Tyttö 1 — Dognik Bulls Fabiana


Tyttö 2 — Dognik Bulls Kiss


Tyttö 3 — Dognik Bulls Millarka


Isä: Millers Wild Storm aka Castle. Tuotu Amerikasta (pitbull kennel Real Deal Chocolates). Juniorivalio, muotovalio, yksirotuisten ja kaikkien rotujen näyttelyiden voittaja, urheiluvalio, työominaisuuksien mestariehdokas. Hänellä ei ole rotuperäisiä sairauksia — verkkokalvon surkastumista ja ataksiaa. Yli 300 pitbull-pennun isä. Eri maiden mestareiden isä näyttelyissä ja urheilussa. Euroopan paras uros amerikkalainen pitbullterrieri.
Äiti: Dognik Bulls Anksunamun. Tuotu Bulgariasta toimivasta pit bull kennelistä. Sillä ei ole rotusairautta ataksiaa. Mestareiden äiti näyttelyissä ja urheilussa.
Pennut ja kennel «Dognik Bulls» sijaitsee Latviassa. Tuomme pennut henkilökohtaisesti Tallinnan satamaan (250 euroa) tai Helsingin satamaan (450 euroa).
Jos haluat ostaa black pitbull -pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: @dognikbulls
WhatsApp: +37127118654

Terveisin Veronika Voitovska, American Pit Bull Terrier kennelin «Dognik Bulls» johtaja.
Osta musta pitbull Suomessa, Helsingissä, Espoossa, Porvoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Oulussa.
Osta musta amerikkalainen pitbullterrieri pentu.