Myydään American Pitbull Terrier pentuja


Myydään eksklusiivinen tyttö American pitbull terrieri rednose! Virallisesta lastentarhasta DOGNIK BULLS. Kennel on rekisteröity ADBA:ssa (American Dog Breeders Association).
Pentu video. Lempinimi: Dognik Bulls California:

Video pennusta juoksumatolla ensimmäistä kertaa 4 kuukauden ikäisenä. Huomaa, että pentu ei todellakaan pelkää juoksumattoa, sitä, että hän on kiinnitetty valjaisiin ja että sen molemmilla puolilla on seinät. Ja se, että lattia pennun jalkojen alla tärisee. Myydään eksklusiivinen tyttö amerikkalainen pitbullterrieri rednose! Todellisille pitbullterrierirotu ADBA:n ystäville. Huomaa myös, että palkitsemme koiranpennun vain äänellämme ja käsitaputuksella. Hän juoksee vain idean perään. Tämä on todellista intohimoa, intohimoa ja painetta. Emme käytä ruokaa tai leluja lisämotivaatioon. Tämä on huippuluokan pitbullterrieri.

Dognik Bulls Californian vanhemmat. Tuotu Amerikasta ja Brasiliasta. Urheilu- ja näyttelymestareita useissa maissa.

Tietoja amerikkalaisesta pitbullterrieristä myytävänä. Sukutaulun lempinimi: Dognik Bulls California. Ikä: 4 kuukautta. Korvat: irrotetut. Väri: suklaanpunainen. Purenta (hampaat): leikkaava purenta (paras purenta amerikkalaisille pitbullterriereille). Vanhemmat: Millers Wild Storm (Amerikka) x Hoffs Banshee (Brasilia). Madotettu: 4 kertaa. Rokotettu: täysin (kaksi kompleksirokotetta ja raivotautirokotus). Mikrosiru: saatavilla ja rekisteröity lemmikkitietokantaan. Passi: Eurooppalainen eläinlääkäripassi, voimassa missä tahansa maailman maassa. Sukutaulu: ABDA, kyllä. Hinta: 1700 euroa tai 2000 dollaria.
Luonne: aktiivinen, kiltti, rakastaa kävellä, juosta lelujen kanssa, rakastaa ihmisten huomiota.
Jos haluat ostaa amerikkalaisen pitbullterrieripennun, kirjoita meille DOGNIK BULLS -kenneliin:
Instagram: dognikbulls
Sähköposti: dognikb@gmail.com

Myös muiden amerikanpitbullterrieripentujen ilmoittautuminen on auki. Syntyvät 2 kuukauden päästä. Kolmelta erilaiselta pitbullterriereiden pesimäparilta. Hinta 2000 euroa tai 2200 dollaria. Toimitus mihin tahansa maailman maahan. Pitbullterrierimme elävät 25 maassa eri mantereilla.

Myydään amerikanpitbullinterrieri pentuja, osta amerikanpitbullinterrieri pentu, myytävänä amerikanpitbullterrieri rednose.