Myydään Komany kennel pitbull pentuja


Ainutlaatuisia pentuja Euroopassa! Parittelu: Dognik Bulls Godena x Maximus Eightball. Amerikkalaisten pitbullterrierien ainoa ja tiheä kertyminen tällaisista verilinjoista: Komany kennel pitbull ja Genetic kennel pitbull.
Odotamme pentujen syntymää syksyllä 2024. Varaukset ovat auki.
Odotamme pentuja, joilla on aitoa pitbullterrierin luonnetta: rohkeita, pelottomia, aktiivisia, hyvällä vetovoimalla, uhkapelaamalla ja vahvalla otteella. Erittäin järkevä ja riittävä ihmisiä ja lapsia kohtaan.
Pentujen äiti: Dognik Bulls Godena. Syntynyt päiväkodissamme. Jälkeläiset testattu naaras. Hän synnytti kolme pentuetta amerikkalaisia ​​pitbullterrieripentuja. Kaikki kolme kertaa hän lisääntyi eri uroksille. Verilinjat: Old Family Red Nose, Lonzo, Red Alert. Itse pentujen tuleva äiti syntyi tuontikoirista. Hänen isänsä tuotiin amerikkalaisesta lastentarhasta Real Deal Chocolates (Florida, Amerikka). Mestari näyttelyissä ja urheilussa useissa maissa. Täyden mestarisukutaulun edustaja (kaikilla esivanhemmilla on amerikkalaiset tittelin urheilukilpailuissa, suurmestareita painonvetokilpailuissa, ADBA-mestareita). Dognik Bulls Godenan äiti tuotiin Bulgarian kennelistä “Zorba kennel”. Ainoastaan ​​työkasvatus. Dognik Bulls Godena on upea koira. Erinomainen luonne, helppo kouluttaa ja hallita. Erittäin uhkapeliä ja urheilullista. Sillä ei ole rotugeneettisiä sairauksia (testaus). Asuu päiväkodissa ja pienen lapsen kanssa. Ihanteellinen sosiaalisesti turvallinen koira.

American pitbull terrier kennel breeding
Pentujen isä: Maximus Eightball. Ainoa uros amerikkalainen pitbullterrieri Euroopassa, jolla on tällainen sukutaulu! Tämä on ainutlaatuinen koira. Kennelimme on erittäin onnekas, että puolalaisen kennelin “Maximus kennel” omistaja suostui kasvattamaan tämän uroksen. Olemme ylpeitä koiristamme ja tulevista pennuista. Hän kantaa sellaisia ​​harvinaisia ​​pitbull-verilinjoja kuin: Komany pitbull -kennel, Genetic pitbull-kennel, Lonzo pitbull-verinlinjat. Terveys tutkittu täysin. Hänellä ei ole lonkka- ja kyynärnivelten dysplasiaa (tulokset AA/00). Hänellä ei ole rotuperäisiä geneettisiä sairauksia (todistus). Hänellä on terve sydän (todistus).


Odotetut pentujen värit: musta, musta ja brindle, suklaa punaisella nenällä, punainen ja brindle punaisella nenällä, punainen mustalla kirsulla, punainen punaisella kirsulla.
Kaikilla pennuilla on ADBA-sukutaulu, rokotukset, eläinpassi, rekisteröity mikrosiru, osto-myyntisopimus.
Tämä on parittelu Puolaan. Tämä tarkoittaa, että 1-2 viikoksi menemme Puolaan asumaan pariutumaan. Pentujen hinta ulkosiitosta tämän tason uroksille on 2500 euroa.
Nämä ovat esi-isiä pentujen sukutaulussa. Tämä on online-sukutaulu. Jokaisella pitbull-pennulla on sama painetussa muodossa ADBA-klubilta

Lisätiedot, varaustiedot ja muut kysymykset:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Amerikkalaiset pitbullterrierimme elävät 25 maassa ympäri maailmaa. Toimitus saatavilla kaikkialle Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Brasiliaan.

Komany kennel pitbull pentuja myytävänä, komany kennel pitbull, genetic kennel pitbull, lonzo bloodline pitbull