Най-добрите питбули в България


Добре дошли в развъдника за питбули Dognik Bulls. С право се считаме за един от най-големите и известни развъдници за американски питбул териери в Европа.
От 2011 г. се занимаваме тясно с породата питбул. Основните кучета в нашия развъдник са докарани от Америка, Бразилия, Русия и България. Основната посока в нашето развъждане на американски питбул териери е запазването на стари американски развъдни линии. Запазване на онзи “стар” вид на питбулите, както и идеалната психика. Всички наши питбули са много ефективни, издръжливи, страстни и мускулести. Разгледайте и се убедете сами (най-добрите питбули в България):

Имайки собствена ясна линия на развъждане и собствен специфичен тип, ние периодично добавяме кръв от други разсадници към нашето развъждане. Това е необходимо, за да се запази разнообразието на кучетата. Изминаваме 2000-3000 хиляди километра, за да се размножим, за да получим най-висококачествените кученца питбул. Нашите женски отглеждани с такива топ мъжки американски питбул териер като: Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Всички тези кучета са известни в света на американските питбул териери със своя луксозен произход, атлетично представяне и отлично здраве.
С право мога да кажа, че имаме най-добрите питбули в България. А също и огромно количество познания по кинология, обучение на американски питбултериери, развъждане на питбули със стабилна психика и др.
Ръководител на детската ясла е Вероника Войтовска. Сертифициран кинолог, съдия по изложби на американски питбул териер, съдия по спортни състезания, лекар.
Каква е цената на най-добрите ни питбули в България? Цената на кученцата питбул в развъдника Dognik Bulls зависи от всяко чифтосване, средно е 1500-2000 евро.
Ако се интересувате от закупуването на най-доброто кученце питбул в България, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Американски питбул териери от нашия развъдник живеят в 25 страни по света. При необходимост ще организираме доставка до всяка точка на света.
Моля, имайте предвид, че за нас е много важно на кои семейства продаваме нашите кученца. Така че не забравяйте да пишете за себе си, когато се свържете с нас за закупуване на кученце.
В момента имаме няколко кученца американски питбул териер за продажба: 1 момче и 3 момичета.

Най-добрите питбули в България